LEKRE HÅNDLAGDE ALBUM

- en investering du vil ha livslang glede av!

Et album er først og fremst et minne for livet og nå skal jeg fortelle deg hvorfor. Fortsatt, hver gang jeg besøker mine foreldre hjemme, så minnes jeg den berømte kjøkkenbenken bak spisebordet. (min absolutte favoritt plass som liten!) 

Først og fremst til å spise alle livets måltider, men også fordi inni denne benken lå hele min og mine foreldres barndom. Bildene var den gang framkalt, klippet og limt inn inn på store, tykke sider og gjerne med tynt silkepapir imellom som min mor alltid sa jeg måtte 'behandle som egg'. Benken var fylt til randen med album, framkalte bilder og negativer, alt pent stablet og organisert etter årstall. (Du skjønner, min mor har orden, selv der ingen kan se)

 

Uansett, poenget er at jeg har, og vil alltid sette uendelig pris på jobben min mor gjorde med å lage album om min barndom, like mye som hun elsket at mormor gjorde for henne. Dessverre, så ble den berømte kjøkkenbenken borte under siste oppussing, men innholdet har blitt flyttet til en helt ok kommode på gjesterommet. Men det hindrer ikke meg i å sette meg ned, med beina i kryss på gulvet for å bla i minnene jeg aldri blir lei av. For det er en del av kosen, uansett hvor du er å fysisk kunne ta, lukte, holde, klemme og kanskje til og med felle en tåre eller to mens du dagdrømmer og mimrer over fortiden. 

 

Album er en livslang investering som ikke bare du, men som generasjoner etter deg vil ha stor glede av og som aldri vil gå ut på dato. Album i dag er av en mye høyere kvalitet, sammenlignet med f.eks min mors barndoms album som med årene er blitt både slapp i ryggen, bleknet, limet har sluppet litt i kantene. Mine album til dere er høykvalitets printet på tykke sider, som tåler både det ene og det andre. De har en god og stødig rygg som er sydd på den gode gamle måten og helt til slutt, (min favoritt detalj) at hver enkel side åpnes helt opp, som betyr at ingen bilder rammes av den kjipe midtside bretten i boka.  

Så ønsker du å investere i et album? Enten det er fra bryllupet, konfirmasjonen, 1 årsdagen eller bare en enkel hylles kjærligheten i ditt liv. Hos meg kan du velge både størrelse, form og fargen på omslaget - og hvis du ønsker leverer jeg gjerne albumet i en nydelig omslagsboks dekorert med dine personlige detaljer på framsiden. Bestill ditt album idag eller som en gave til noen du er glad i - det sies jo at et bilde sier mer enn tusen ord. 

Album kommer i str.20x20, 25x25 og 30x30, inkludert 10 doble sider. Utover dette er pr doble side kr. 200,-

ALBUM STARTER PÅ KR 10.000,-

EN BOKS FULL I MINNER

- med 10 valgfrie bilder!

Bilde boksen er et magisk produkt, hvor du kan velge dine 10 bilde favoritter å få de kvalitets printet i to størrelser. Bildene er printet på et fint og matt papir, deretter laminert på kartong, for å gi tyngde og ekstra levetid. Som betyr at de ikke kan rives som et stykke papir, de blekner ikke over tid og det beste, de kan stilles ut slik som de er!

Bilde boksen er håndlaget og nydelig, perfekt som 'coffee table book' eller som en av dine favoritt bøker i hyllen på ditt personlige biblioteket. Det fineste detaljen med dette produktet, er at hver boks inneholder én liten planke i glass eller eik, som du kan stille bildene ut på. Alle bildene kan du selv ramme inn etter dere ønske (kanskje gi bort  én eller to og beholde resten selv?) eller stille ut bildene på en smal bilde list (IKEA) på veggen. Bildene i boksen kan også leveres med svart eller hvit passepartout for en enda mer klassisk look

Boksen kommer i to størrelser; 25x25 og 28x36cm og du kan både velge farge og tekst inngravering for ditt personlig preg. 

BILDEBOKS STARTER PÅ KR 8000,-

ET BILDE SIER JO, MER ENN TUSEN ORD

- gi bildene det de fortjener!

Ikke la bildene 'støve vekk' på en minnepenn eller kun ligge i mobil galleriet ditt. Vi bor alle i et hus med fire vegger,

så hvorfor ikke dekorere de med de viktigste og kanskje gøyeste minnene du har? 

Jeg tilbyr fler forskjellige vegg print, både med og uten ramme samt plakat print med oppheng.

Innrammede bilder i valgfri ramme! Bildene er printet på nydelig matt papir og deretter laminert på tykk kartong for å gi tyngde, og derfor trenger man heller ikke å ha glass i rammen. Jeg har rammer i mange varianter, farger og materialer, men du kan selvfølgelig også bestille print til egen ramme du har hjemme. Ta kontakt for pris for dette. 

Innrammede bilder kommer i str. 30x40, 50x70 og70x100. Pris fra kr 5000,-

Plakat print med oppheng er en ny favoritt hos meg. Den er perfekt å gi vekk i gave og med ditt utvalg av bilder kan jeg skape den historien du ønsker å fortelle. Plakaten er printet på tykt plakat papir og blir levert med et enkelt oppheng som er basert på magneter som får printet til å henge rett og fint på veggen. Man kan også bestille plakaten uten oppheng om man ønsker å ha den i en av mine rammer, eller en tom ramme du har hjemme. Plakaten er enten 30x40 eller 70x100 cm. Pris fra kr 1900,-

VEGG PRINT STARTER PÅ KR 1900,-

DIGITALE BILDE FILER

- kjøp hele ditt digitale galleri

Selvfølgelig er det mange som også ønsker seg de digitale bilde filene og gjerne helst til å ha på mobilen sin.

Derfor får du alltid den digitale filen (lav-oppløselig) inkludert ved hvert produkt du printer hos meg.

Disse lav-oppløselige jpg filene kan deles med venner, familie og sosiale medier.

For de som ønsker å kjøpe høy-oppløselige filer inkludert alle private bruks rettigheter.

Som betyr at man kan printe og gjøre hva man vil privat, i all uendelighet!

HØYOPPLØSELIG FILER

- 8 valgfri filer

 

kr 9000,- 

utover dette kr 600,- pr fil.

ANDRE SPØRSMÅL?

- jeg er bare en e-post unna.