LEKRE HÅNDLAGDE ALBUM

- en investering du vil ha livslang glede av!

Et album er først og fremst et minne for livet og nå skal jeg fortelle deg akkurat hvorfor. Fortsatt, hver gang jeg besøker mine foreldre hjemme på kjøkkenet minnes jeg den berømte kjøkkenbenken bak spisebordet, min absolutte favoritt plass som liten! Først og fremst til å spise alle livets måltider, men også fordi inni denne benken lå hele min og mine foreldres barndom. Bildene var den gang framkalt, klippet og limt inn inn på store, tykke sider og gjerne med tynt silkepapir imellom som min mor alltid så jeg måtte 'behandle som egg'. Benken var fylt til randen med album, framkalte bilder og negativer, alt pent stablet og organisert etter årstall. (Du skjønner, min mor har orden, selv der ingen kan se)

 

Uansett, poenget et at jeg har og vil alltid sette uendelig pris på jobben min mor gjorde med å scrapbooke album om min barndom, like mye som hun elsket at mormor gjorde for henne. Dessverre, så ble den berømte kjøkkenbenken borte under siste oppussing, men innholdet har blitt flyttet til en helt ok kommode på gjesterommet. Men det hindrer ikke meg i å sette meg med beina i kryss på gulvet istedenfor for å bla i minnene jeg aldri blir lei av. For det er en del av kosen, uansett hvor du er og fysisk kunne ta, lukte, holde, klemme og kanskje til og med felle en tåre mens du dagdrømmer og mimrer over fortiden. 

 

Album er en livslang investering som ikke bare du, men som generasjoner etter deg vil ha stor glede av og som aldri vil gå ut på dato. Album den dag i dag er av en mye høyere kvalitet, sammenlignet med f.eks min mors barndoms album som med årene er blitt både slapp i ryggen og bilde limet har sluppet litt i kantene. Mine album til dere er høykvalitets printet på tykk sider, som tåler både det ene og det andre. De har en god og stødig rygg som er sydd på den gode gamle måten og helt til slutt, (min favoritt detalj) er at hver enkel side åpnes helt opp, som betyr at ingen bilder rammes av den kjipe midtside bretten i boka.  

Så ønsker du å investere i et album? Enten det er fra bryllupet, konfirmasjonen, 1 årsdagen eller bare en enkel hylles kjærligheten i ditt liv. Hos meg kan du velge både størrelse, form og fargen på omslaget - og hvis du ønsker leverer jeg gjerne albumet i en nydelig omslagsboks dekorert med dine personlige detaljer på framsiden. Bestill ditt album idag eller som en gave til noen du er glad i - det sies jo at et bilde sier mer enn tusen ord. 

ALBUM STARTER PÅ KR 3100,-