top of page
FotografBethineElizabeth_Anisha+Magnus_030922_lav_-302.jpg

BETHINE ELIZABETH

BRYLLUPSFOTOGRAF I DRAMMEN & OSLO

BRYLLUPS PRISER

- invester i deres kjærlighetshistorie

MIN VISJON SOM BRYLLUPS FOTOGRAF

Hvorfor er bryllupsfotografering en viktig investering?

Fotografier fanger øyeblikkene dine og gjør dem til livslange håndgripelige minner.
Å se tilbake på de vakre minnene fra favoritt menneskene dine – menneskene som gjorde disse øyeblikkene spesielle med deg – er så verdifullt og uvurderlig.
Jeg vil fange historien, opplevelsen og følelsene dine på den mest autentiske måten, slik at du kan gjenoppleve minnene dine som om de øyeblikkene skjedde i går – og ta deg tilbake i tid på nytt.

GT_11.06.22_lav_-77.jpg
FotografBethineElizabeth_Camilla+Martin060822_lav_-305.jpg

Jeg skal fange øyeblikkene du gikk glipp av!


Mens du er opptatt med å suge til deg og nyte hvert øyeblikk, vil jeg være ditt andre par øyne, og dokumentere at det hele utspiller seg naturlig. Jeg skal blande meg blant favoritt menneskene dine og fange dem i deres fulle element.

For det meste vil du sannsynligvis ikke legge merke til meg der. Jeg vil observere det vakre fellesskapet ditt og oppsøke uplanlagte øyeblikk med ekte menneskelig forbindelse– disse er de mest fantastiske, spesielle og meningsfulle.

FotografBethineElizabeth_Ingrid+Nicolay_221022_lav_-72.jpg

BLI KJENT MED FOTOGRAFEN

Hei, jeg er Bethine Elizabeth, men det holder å si bare Bethine!

Som bryllupsfotograf er jeg glad i varme, nøytrale toner som gir en dreamy, men moody vibe. Jeg ønsker å fange øyeblikk i en filmatisk setting, som ikke er oppstilte, men vakre, ekte, ærlig og usensurert. 

Når du ser på mine bilder vil jeg at du skal føle på den følelsen som var tilstede i det øyeblikket. Latterkrampen som gjør sitter i kinnene, gledestårene som tørkes. Varme lange klemmer mellom to familier som blir én. Øyeblikket hvor dere sier ja til hverandre, første kyss som rette ektefolk. Alle øyeblikk, store som små, fra sommerfuglene på morgen til skåling på kvelden. Allsang, taler og  samtaler rundt middagsbordet. Kjærlighet og bryllup handler om ekte følelser og for meg så handler det om å kapre disse, og behandle de slik at du og dine kan nyte de i flere generasjoner. 

BET_5185.jpg

FRA BOOKING TIL LEVERING

Vi møtes i Drammen /Teams, blir kjent og snakker om den store dagen deres! 

Matcher vi med super-like, så tar vi forholdet til neste steg ved å signere en digital kontakt, deretter må første delbetaling på 50%  betales for at jeg skal reservere deres dato i min kalender.

Deretter møtes vi kanskje for en forlovelses fotografering hvor vi blir enda bedre kjent, tørrtrener litt foran kamera og har det rett å slett gøy! Denne er helt gratis og valgfri, men anbefales på det varmeste.

 

Videre holder vi kontakten fram til bryllupet og jeg hjelper dere gjerne i planleggingen!

VELG DIN KOLLEKSJON

WEEKEND LOVE

FotografBethineElizabeth_Anisha+Magnus_030922_lav_-318.jpg

BESTE AV DET BESTE

FotografBethineElizabeth_TG+K_051122_lav_-159.jpg

Gratis kjærestefotografering i forkant

inkludert alle de beste bildene

Møter i forkant av bryllupet

Eksklusiv tilgang til en bryllupsguide proppfull av tips

3 timer fotografering i løpet av bryllupshelgen

- mellom fredag ettermiddag og søndag formiddag

10 timer fotografering på dagen

Slideshow med alle høydepunktene

Et nydelig online galleri med alle de beste bildene

Et nydelig fine art bryllupsalbum

"The Zelda"

Foreldre kopier til begge par

"The Link"

En personlig bildeboks ink 10 prints + USB 

Gratis kjærestefotografering i forkant

inkludert alle de beste bildene

Møter i forkant av bryllupet

Eksklusiv tilgang til en bryllupsguide proppfull av tips

10 timer fotografering på dagen

Slideshow med alle høydepunktene

Et nydelig online galleri med alle de beste bildene

Et nydelig fine art bryllupsalbum

"The Zelda "

En personlig bildeboks ink 10 prints  + USB 

- kr 2000,-  på foreldrekopier

 57.500,- NOK

 47.500,- NOK

ALT DU TRENGER

FotografBethineElizabeth_Ingrid+Nicolay_221022_lav_-321.jpg

Gratis kjærestefotografering i forkant

inkludert alle de beste bildene

Møter i forkant av bryllupet

Eksklusiv tilgang til en bryllupsguide proppfull av tips

8 timer fotografering på dagen

Slideshow med alle høydepunktene

Et nydelig online galleri med alle de beste bildene

Et nydelig fine art bryllupsalbum

"The Link"

38.500,- NOK

SIMPELHETEN SELV

FotografBethineElizabeth_Eline+Kent300722_lav_-589.jpg

Gratis kjærestefotografering i forkant

inkludert alle de beste bildene

Møter i forkant av bryllupet

Eksklusiv tilgang til en bryllupsguide proppfull av tips

5 timer fotografering på dagen

Slideshow med alle høydepunktene

Et nydelig online galleri med alle de beste bildene

30 % på bryllups album 

32.500,- NOK

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Mari+oskar_lav_-71.jpg

FORLOVELSES FOTOGRAFERING

- en ren bonus fra meg til dere!

5 gode grunner til hvorfor gjøre dette før bryllupet

  • Bli kjent med Bethine, deres nye BFF og femte hjul på vogna! Jeg vil drikke kaffe med dere, spise lunsj og skravle, men også la meg få lov å utforske hvem dere er som par. La oss sammen teste grensene deres, finne deres kjærlighets språk og rett å slett ha det gøy sammen.  resten. 
  • Bruk og print bildene for dere selv! Disse bildene er perfekte til å bruke som dekor i bryllupet, om det er save the date,  invitasjonene, bordkort/kart, bryllups nettside/blogg, som dekorasjon i gjesteboken, eller som innrammede bord nr. Mulighetene her er mange og vil være den perfekte måten å legge deres personlig preg på bryllupet.

  • Forlovelses bildene deres vil reflektere deres hverdags magi og hvorfor ikke la denne pryde hjemmet deres? Kanskje lage et eget album eller som en intro i bryllups albumet deres? Å ha profesjonelle kjæreste bilder av dere fra hverdagen vil som bryllups bildene bli mer og mer verdifulle for hver år som går. Barn og barnebarn vil elske disse i generasjoner og husk at alle bilder dere viser fram av dere selv, må ikke være iført brudekjole og smoking - la hverdags magien skinne!

  • Det er vanlig med en prøvetime hos frisøren, prøve smaking av menyen og tilpasning av kjolen til bryllupet - så hvorfor ikke testkjøre fotografen også? For å få gode bryllups portretter krever det et samarbeid mellom oss og mitt mål er at det ikke skal finnes noen form for usikkerhetsmoment på selve bryllupsdagen. De første 10 minuttene av forlovelses fotograferingen vil det alltid være litt kleint, men så lenge dere møte opp med et åpent sinn og positivt energi, så fikser jeg resten - I got you babes!

  • Hos meg varer er en typisk forlovelses fotografering 1-2 timer, men igjen så ønsker jeg ikke dette noe stoppeklokke på det heller. Dere kan bestemme selv når dere ønsker å gjennomføre denne, om det er på bryllupsdatoen et år i forveien, dagen før selve dagen eller hvilken som helst annen dag. Jeg har alltid idéer på lur om dere er usikre på hva vi kan gjøre, men igjen her er det ingen begrensninger. Vi kan keep it simple og møtes for en kaffe og rusle rundt i nabolaget deres, kanskje spise en kanelbolle i sola eller drikke vin i parken. Eller vi kan gjøre en aktivitet dere liker å gjøre sammen om det er fjelltur, matlaging eller å dele en flakse vin igjen. Altså vin passer alltid inn uansett, am I right? Kanskje dere har lyst å tikke av en boks på deres bucket-list og gjøre noe helt nytt for begge to, som glassblåsing, paint and sip (igjen vin er alltid velkommen), dere skjønner greia. Jeg er med på alt og kall det gjerne en date - har dere hund ta den gjerne med, har dere barn er det en perfekt mulighet for å få barnevakt et par timer hvor dere kun er kjærester! Tro meg, dere vil ikke andre på dette.

CLIENT

Bethine er en sjeldent dyktig fotograf og anbefales på det varmeste!
 
Bildene hun har tatt evner å fange de spesielle øyeblikkene og følelser, og hun gjør det ved å gli inn i mengden og la folk være seg selv. Dette skaper noen fantastiske bilder, og vi kunne ikke vært mer fornøyd! Hun er en drøm å ha med på laget, og er med på å skape GOD stemning.
 
Tusen takk for at du var med og foreviget vår store dag, vi ville valgt deg igjen og igjen!

LOVE

INGIRD + NICOLAY

c+ø album_lav-21.jpg

HVORFOR BRYLLUPS ALBUM?

... skap deres eget klenodium

Et klenodium er en dyrebarn gjenstand laget av gull eller sølv. Selvom mine album ikke er laget av verken sølv eller gull, så vil de føles som en av dine mest verdifulle gjenstander. En stykke kunstverk som tar deg tilbake til den fineste dagen om og om igjen i flere generasjoner. 

Når du har lagt ned så mye kjærlighet og krefter på å lage din spesielle bryllupsdag, la oss fremheve favorittbildene og de mest magiske øyeblikkene i et tidløst minne.
Bildene dine fortjener å bli vakkert vist og nytes i et håndgripelig format som du kan føle, berøre og holde - et kunstverk som de har vært med å lage og som de er stolt av!

Et album samler venner og familie. Et album ivaretar minnene dine på den mest autentiske måten. Et album vil gjøre hver dag til deres bryllupsdag.
Deres bryllups album + en flaske vin = en helaften - tro meg!

For å gjøre album prosessen så enkel og gøy som mulig, inviterer jeg alle brudepar til en date i Drammen. Hvor vi sammen kan designe deres klenodium og minnes tilbake til den feteste dagen i deres liv - samtidig som vi koser oss selvfølgelig!

Amanda+Fredrik_30.04.22_lav_-165.jpg

LET'S

DO THIS

LOVERS!

bottom of page