CLIENT L   VE

Jeg sitter alltid i spenning og tvinner tomler mens venter på tilbakemeldinger fra mine brudepar etter jeg har sendt dem smakebiter eller bryllups galleriet fra dagen deres.

Sant skal sies, det varmet hjertet mitt så mye hver eneste gang kundene mine tar seg tiden til å fortelle meg hvor mye de setter pris på jobben jeg har gjort. Det gir meg altså så uendelig mye motivasjon, selvtillit og ikke minst glede (og tårer i øynene) hver gang jeg får en hjertevarm og ærlig tilbakemelding. 

Èn liten tilbakemelding redder alltid dagen min, om ikke uken og hele måneden for meg, så vær så snill å ta deg tiden til å sende meg en liten melding når du mottar bildene dine.

 

Det koster deg kun et par minutter å skrive en setning eller to, som vil gi meg en påminnelse om hvorfor jeg elsker jobben min så mye som jeg gjør!

Kristine+Ole Morten040621_lav_-124.jpg

Vi har nettopp åpnet galleriet og sett slideshowet du har laget - og nå griner vi begge to her! FOR noen fantastiske bilder du har tatt Bethine.

Kan ikke få sagt hvor fornøyde vi er! Angrer ikke ett sekund og ville gjort det om og om og om igjen!!

Kristine & Ole-Morten

Elisabeth+Martin_lav_-173.jpg

Det var veldig stas å få Bethine med på laget som second shooter. Vil kalle det en ren bonus, da jeg hadde stalket henne lenge på IG.

 

Bildene ble helt sykt fine og vi kunne ikke slutte å beundre smakebitene vi fikk på vår lille bryllupsreise i etterkant. Jeg bare elsker stilen hennes!

Elisabeth, Brud

MariAnne+Johan_bryllup_lav_-274.jpg

Vi kunne ikke vært mer fornøyd med jobben som Bethine gjorde!

Det å fange så mange herlige og ekte øyeblikk som vi kan få lov til å se tilbake på – er helt fantastisk!

Første møte fikk skuldrene til å synke med en gang, det var som hun forsto akkurat hva vi ville og ønsket for bryllupsdagen. Bildene ble mer enn det vi hadde sett for oss!  Hun er en fotograf som klarer å ta mye plass og ansvar, samtidig som vi ikke la merke til at hun var der. Rett og slett en kamelon!

 

Vi kommer til å ta kontakt med Bethine for alle store øyeblikk i våre liv, så hun kan fange de gjennom kameraet sitt flere ganger. 

Mari Anne & Johan

JULIE+ANDERS_130620_222.jpg

Vi er svært fornøyde med Bethine som vår bryllupsfotograf. Hun er profesjonell og dyktig, og skaper en avslappet stemning slik at det ble et fint minne av dagen vår.

Venner og bekjente har også gitt mange komplimenter for de flotte bildene vi fikk.

Vi vil absolutt anbefale Bethine som fotograf.

Jule & Anders

DSC_6030.jpg

Kort fortalt; vi kårer deg herved til Norges råeste fotograf!

Bildene ble helt fantastiske, terningkast 6!!

Bård, Brudgom

Katarina+Espen070821_lav_-259.jpg

HOLY MOLY!

Bildene var helt fantastiske - DU er helt fantastisk!! Begynte å grine med en gang, tusen takk for at du klarte å fange opp hvert eneste øyeblikk.

Katarina, Brud

Miriam+Frode_040921_lav_-236.jpg

Vi er takknemlig for at Bethine sa ja til å være vår bryllupsfotograf. 

 

Bethine er veldig fleksibel og stilte til forlovelsesbilder i Hemsedal og bryllup ytters på Sotra i Bergen. Ho var behjelpelig og svarte raskt på alle spørsmål som vi hadde undervegs. 

Ho fikk oss til å slappe av foran kamera og tok nydelige bilder av oss og gjestene våre. Vi har fått så mange fine tilbakemeldinger fra familie og gjester angående bildene. 

Vi anbefaler ho på det sterkeste.

Miriam & Frode

Pia+Hieu_210821_lav_-480.jpg

Bethine byr mye på seg selv og har en god tilnærming til alle gjestene. Hun tar sin plass for å få de beste bildene, samtidig som hun er en naturlig del blant bryllupsgjestene og er opptatt av å fange alle øyeblikkene - alt fra mingling blant gjestene til portrettbilder. Vi kom med våre ønsker og Bethine kom med tips og bidro til en uformell og leken fotografering - akkurat som vi hadde sett for oss. 

Til slutt vil vi si at Bethine ikke bare en dyktig fotograf, hun er også en fantastisk dame! Vi følte at vi hadde en god venn som fotograf og dette fikk oss virkelig til å senke skuldrene foran kameraet. 

Pia & Hieu