top of page

CLIENT L   VE

Jeg sitter alltid i spenning og tvinner tomler mens venter på tilbakemeldinger fra mine brudepar etter jeg har sendt dem smakebiter eller bryllups galleriet fra dagen deres.

Sant skal sies, det varmet hjertet mitt så mye hver eneste gang kundene mine tar seg tiden til å fortelle meg hvor mye de setter pris på jobben jeg har gjort. Det gir meg altså så uendelig mye motivasjon, selvtillit og ikke minst glede (og tårer i øynene) hver gang jeg får en hjertevarm og ærlig tilbakemelding. 

Èn liten tilbakemelding redder alltid dagen min, om ikke uken og hele måneden for meg, så vær så snill å ta deg tiden til å sende meg en liten melding når du mottar bildene dine.

 

Det koster deg kun et par minutter å skrive en setning eller to, som vil gi meg en påminnelse om hvorfor jeg elsker jobben min så mye som jeg gjør!

Anette+Anders_18.06.22_lav_-215.jpg

18.06.22 RYGGE, MOSS

Fra start til slutt var Bethine en engel å ha på laget. Etter både forberedelsesmøte og forlovelsesfotografering gikk alle bilder under bryllupsdagen som en lek. For 2 personer som omtrent aldri har stått forran et kamera, fikk hun oss på en mystisk måte til å føle oss komfortable i alle situasjonene. Veiledningen hennes var konkret og presis, som gav helt unike bilder! 

 

Det ikke til å skyve under en stol at som brudepar hadde vi ingen erfaring med bryllup, da var det godt å lene seg på råd fra erfarne Bethine. Hun gav råd på området som er langt utenfor fotograferingen, som for eksempel når bør invitasjonen sendes ut, når skal toastmaster introduseres, hvordan bør timeplanen legges opp og mye mer. 

 

Bethine hadde stålkontroll hele bryllupsdagen. Allerede på vei til vielsen ringte hun forlovere og avklarte dagen fremover.  Som brud kunne jeg enkelt senke skuldrene. 

Bethine var ikke bare en fotograf, hun rundet til slutt dansegulvet og løftet festet mange hakk. Både vi og bryllupsgjestene måper fremdeles over fangsten av denne dama! 

 

Gjennom hele forberedelsesperioden var Bethine med oss og gledet seg samme  med oss. Bethine er en gledesspreder uten like. Å ha Bethine med på reisen er verdt hver en krone! Vi booker henne definitivt inn til neste begivenhet!

ANETTE + ANDERS

Anette+Anders_18.06.22_lav_-138.jpg
bottom of page