FINE ART ALBUMS

Et familieklenodium. Et stykke arvegods

EN INVESTERING DU VIL HA GLEDE AV

... og la meg fortelle deg hvorfor

c+ø album_lav-22.jpg
Album Mürer_-6.jpg

Hver gang jeg besøker barndomshjemmet mitt, så minnes jeg den berømte kjøkkenbenken ved frokostbordet (min absolutte favoritt plass på kjøkkenet som liten!) For denne benken var ikke bare til å sitte på, men også en skattekiste med hele min og min mors barndom fylt til randen med album, bilder og negativer, alt pent stablet og sortert etter årstall.  (Du skjønner, min mor har orden, selv der ingen kan se)

Bildene den gang var framkalt, klippet og limt inn inn på store, tykke sider og gjerne med tynt silkepapir imellom som min mor alltid sa jeg måtte 'behandle som egg'. Albumene var store, tunge og veldig skjøre, men gir man alltid den samme gleden hver gang jeg sette med ned for å mimre. 

 

Uansett, poenget er at jeg har, og vil alltid sette uendelig pris på jobben min mor gjorde med å lage album om min barndom, like mye som hun elsket at mormor gjorde for henne. Til mine egne barn ville jeg nok ikke tatt med tiden til å lage et album selv, men heller legge pengene til noen som kan faget. For det å ha et album er ikke bare koselig, men så innmari verdifullt. Det at du når som helst kan ta, lukte, holde, klemme og kanskje til og med felle en tåre eller to mens du dagdrømmer og mimrer over fortiden - det kan man ikke sette en prislapp på. 

 

For album er en livslang investering som ikke bare du, men som generasjoner etter deg vil ha stor glede av og som aldri vil gå ut på dato. Mine album til dere er høykvalitets printet på museums papir som aldri vil blekne eller famle over tid og er ment for å vare i 100 år! Et album er ment til å vises fram, og ikke ligge gjemt bort i en kjøkken benk, eller støvet vekk på en harddisk. Derfor tilbyr jeg mange design muligheter til mine album slik at du enkelt kan bruke albumet som en del av ditt hjem og interiør. Du kan velge mellom fler materialer og farger til omslaget av albumet, blant annet fløyel, lin og skinn, i tillegg til en personlig inngravering. 

Min absolutt favoritt detaljer om disse albumene sett bort ifra at de varer i 100 år, er at hver enkel side printes utfallende som betyr at siden åpnes helt opp og ingen bilder rammes av den kjipe midtside bretten i boka. Hvert eneste album er håndlaget med kjærlighet og bundet opp av dyktige bokbindere som holder til på et lite lokalt binderi i Europa som jeg er super stolt av å ha samarbeid med!

 Om jeg har tatt bildene eller ikke så lager jeg gjerne et album til deg, enten om det er fra bryllupet, konfirmasjonen,  den årlige familie fotograferingen eller som en enkel hylles kjærligheten i ditt liv.

Skal du gifte deg - hos meg er album inkludert i de største bryllups kolleksjonene mine, men kan også kjøpes utenom. Uansett størrelse på albumet er det inkluder 10 doble sider i prisen, dette kan være perfekt for en familie eller barne fotografering, men er kun en liten kick start for deg som vil ha hele bryllupsdagen på print. 

Helt til slutt, og den aller beste delen med å bestille album hos meg er at du får alle bildefilene du bruker i albumet med på kjøpet. Da får du både i pose og sekk, et fysisk produkt som aldri kan erstattes, men også bildene på tlf til å vise til alle og enhver! 

c+ø album_lav-8.jpg

The Masterpiece

30 x 30 cm 

10 doble sider  (20 sider)

Spesialdesignet omslag og inngravering

Valgfritt covermateriale i skinn, vegansk skinn, lin, silke eller fløyel

KR 14.000,-

The Best-Seller

25 x 25 cm 

10 doble sider  (20 sider)

Spesialdesignet omslag og inngravering

Valgfritt covermateriale i skinn, vegansk skinn, lin, silke eller fløyel

KR 12.000,-

The Coffee-Table Book

20 x 20 cm 

10 doble sider  (20 sider)

Spesialdesignet omslag og inngravering

Valgfritt covermateriale i skinn, vegansk skinn, lin, silke eller fløyel

KR 10.000,-

Extra

Ekstra dobbeltside kr 600,-

Identisk album (til foreldre e.l) kr 4.000,- pr stk

Boks til oppbevaring av album i matchende materialer: kr 1.000,-

Album Design

Selve album designet lager vi sammen på bestillingstimen hos meg eller at jeg laget et digitalt forslag jeg sender dere. Her kan dere skrive kommentarer og ønsker som dere sender tilbake til meg i retur for evt endringer i designet. 

Album designet blir sendt i produksjon når kjøpskontrakt er signert og fakturaen i sin helhet er betalt.  Alle digitale filer i albumet er inkludert i prisen og vil bli levert i et digitalt galleri med mulighet for nedlasting på både mobil og PC.