top of page
FotografBethineElizabeth_Ingrid+Nicolay_221022_lav_-72.jpg

IT'S BETHINE

(she/her)

og jeg er et stolt medlem av

logo hvit.png
BET_4854.jpg

SÅ HYGGELIG AT  DU VIL BLI KJENT MED MEG!

10 KJAPPE

KLARER SJELDENT Å UNNGÅ ET BRA DANSEGULV

50/50 HALLING OG "INNVIKING"

STUDERT FOTOKUNST I AUSTRALIA OG ENGLAND

9 ÅR GAMMEL "CARLINGS-ROCKESTJERNE"

AURORA ER MIN MEST SPILTE ARTIST PÅ SPOTIFY

TIDLIGERE AKROBAT I DRAMMEN TURNFORENING

HAR EN MASTERGRAD I VISUELL KOMMUNIKASJON

I 2021 BLE JEG KÅRET SOM TOPP 20 FOTOGRAFER I NORGE

LIDENSKAPELIG OPPTATT AV THE LEDGEND OF ZELDA

FØRSTE I HISTORIEN TIL  Å DANSE POLE PÅ SVALBARD

Født i Drammen, med en far fra Hemsedal og en mor fra Nordfjord. Jeg er i 30 årene,  plante-mamma, stor Nintendo entusiast og blodig fan av Aurora (til min samboer store sorg, da vi deler Spotify konto). Jeg bor i Drammen (Norges rundkjøring eller motorvei har faktisk blitt sykt fint de siste 20 årene) med min kjære engelskmann Jamie, som jeg møtte under masterstudier i Southampton. 

Jeg har godt over 50 planter  (still counting) og mye av grunnen til at vi (les jeg) ville kjøpe ny leilighet var mer plass, nydelig utsikt og masse dagslys - ja til fordel for oss, men også for mine grønne små. Jeg liker ikke lage mat (unntatt pizza), men takket være samboeren sin matglede spiser jeg godt. Vi har sammen en ekte lidenskap for dumplings og gaming, så der har du våre søndager. HVER.ENESTE.SØNDAG. Også elsker jeg å danse,  så ikke se bort ifra at jeg inviterer meg selv på deres dansegulv når jeg har pakket vekk kamera for dagen. 

BET_5185.jpg

 

Som bryllupsfotograf er jeg glad i varme, nøytrale toner som gir en dreamy, men moody vibe. Jeg ønsker å fange øyeblikk i en filmatisk setting, som ikke er oppstilte, men vakre, ekte, ærlig og usensurert. 

Når du ser på mine bilder vil jeg at du skal føle på den følelsen som var tilstede i det øyeblikket. Latterkrampen som gjør sitter i kinnene, gledestårene som tørkes. Varme lange klemmer mellom to familier som blir én. Øyeblikket hvor dere sier ja til hverandre, første kyss som rette ektefolk. Alle øyeblikk, store som små, fra sommerfuglene på morgen til skåling på kvelden. Allsang, taler og  samtaler rundt middagsbordet. Kjærlighet og bryllup handler om ekte følelser og for meg så handler det om å kapre disse, og behandle de slik at du og dine kan nyte de i flere generasjoner. 

 

Selvom fotograf er en ubeskyttet tittel har jeg faktisk endel utdanning i bagasjen. Du spør meg hvorfor? Nei, altså jeg elsket faktisk å studere og jeg elsket å kunne kombinere det med å reise! Hadde det ikke vært for at jeg måtte hjem til Norge for et bryllup hadde jeg nok blitt boende Down Under, men jeg er overlykkelig at jeg endte opp der jeg gjorde. Jeg fant tross alt kjærligheten i en engelsk mann under masterstudiene og han var villig til å flytte tilbake til barndomsbyen min når jeg var klar for å endelig etablere både meg og min lille bedrift. 

 

Fotofagskolen ved Norges Kreative i Bergen 

Bachelor of Art ved Deakin University, Melbourne

Master of Visual Communication ved Solent University, UK.

Amanda+Fredrik_30.04.22_lav_-187.jpg

KAMERA-SKY OG LITT

KLEINT Å BLI TATT BILDE AV?

I FEEL YOU... 

BUT DON'T YOU WORRY- I GOT YOU!

Amanda+Fredrik_30.04.22_lav_-119.jpg

Dere vil føle dere komfortable med meg in no time! 

Jeg tilbyr gratis parfotografering til alle mine brudepar, hvor vi kan kan "trene" på den store dagen. Det er alltid litt kleint de første 10 min, men til slutt vil dere føle at jeg er et naturlig element til deres lille duo.

På dagen vil jeg føles som en venn som feirer kjærligheten sammen med dere - en venn med kamera i begge hender, et smil øre til øre og en energi og kontroll som gir dere muligheten til å slappe 100% av og nyte dagen til det fulleste. 

DETTE ER DIN DAG - NYT DET TIL DET FULLESTE &  OMFAVN DET HELE

MENS DU ER OPPTATT MED Å KOSE DEG MED FAVORITTENE DINE, VIL JEG VÆRE DER FÅR Å FANGE MAGIEN SOM UTSPILLER SEG

CLIENT

Bethine er en sjeldent dyktig fotograf og anbefales på det varmeste!
 
Bildene hun har tatt evner å fange de spesielle øyeblikkene og følelser, og hun gjør det ved å gli inn i mengden og la folk være seg selv. Dette skaper noen fantastiske bilder, og vi kunne ikke vært mer fornøyd! Hun er en drøm å ha med på laget, og er med på å skape GOD stemning.
 
Tusen takk for at du var med og foreviget vår store dag, vi ville valgt deg igjen og igjen!

LOVE

INGIRD + NICOLAY

FotografBethineElizabeth_Helene+Emil_02.07.22_lav_-495.jpg

JEG REISER I HELE VERDEN FOR DITT BRYLLUP ELLER ELOPEMENT 

LYST Å HA MEG SOM DERES FEMTE HJUL PÅ VOGNA? 

DA TENKER JEG DET ER PÅ TIDE AT JEG FÅR BLI KJENT MED DERE.
SI HALLO VED Å FYLLE UT ET KONTAKTSKJEMA, SÅ TAR JEG DET DERIFRA. 

bottom of page