Autentisk & Dokumentarisk

BRYLLUPSFOTOGRAF PÅ ØSTLANDET

BET_5302.jpg

SJEKK UT MINE PRISER 

Bryllupskolleksjoner

Jeg har kolleksjoner på både 5, 8 og 10 timer med mulighet for å legge til én time eller to hvis kjøreplanen plutselig endrer seg. Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken kolleksjon man ønsker om dere planlegger bryllupet år i forveien,  derfor er det mulig for dere å oppgradere om dere skulle endre mening med tiden. Sammen finner vi pakken som passer dere best.

 

Her kan du lese om hva de forskjellige kolleksjonene mine inneholder og evt ekstra kostnader.

Elisabeth+Martin_lav_-37.jpg

PRINT BILDENE DINE 

Produkter

I flere av bryllupskolleksjonene mine er det inkludert bryllupsalbum. Jeg tilbyr også andre produkter som egner seg perfekt som gaver til både hverandre og til familie. 

Et bryllupsalbum er den perfekte julegaven til foreldre og besteforeldre, og favoritt bildet deres rammet inn på veggen kan være den fineste gaven å gi dere selv på deres første bryllupsdag!

 

Nysgjerrig på mine priser og produkter?

Mari+oskar_lav_-54.jpg

TILBAKEMELDINGER FRA 

Brudepar

Det varmer alltid ekstra godt i hjertet mitt når jeg får nydelig tilbakemeldinger fra brudeparene mine, hvor de forteller meg hvor mye de setter pris på jobben jeg har gjort. Det trengs ikke mange setningene til for at jeg skal bli både rørt og enda mer glad i dere!

Her kan du lese et knippe nydelige, hjertevarmende, men også de enkle og ærlige tilbakemeldingene jeg har fått av mine tidligere brudepar. 

DERE + MEG = SANT ?

Bethine Elizabeth

Hei på dere og så hyggelig at dere sjekker meg ut som deres potensielle bryllupsfotograf! Jeg er en norsk historieforteller for de autentiske og levende øyeblikkene og elsker å dokumentere kjærlighetshistorier i alle farger, former og fasonger.

Bryllup for meg handler om å ha det gøy og det skal også synes i bildene jeg tar. Jeg kan ikke love å kurere 'foto sky-het', men jeg kan garantere deg at det er gøyere enn du skulle trodd.

 

Gi meg en liten scroll til, så skal jeg fortelle deg hva jeg  tilbyr og hva det koster!

Elisabeth+Martin_lav_-20.jpg

MINE TIDLIGERE BRYLLUP 

Bryllupsblogg

Her skriver jeg litt om bryllup jeg har fotografert, så om du er interessert i å lese om andre sine bryllup er bloggen et sted å klikke seg inn på.

 

Her kan du også se alle de beste bildene og lese brudeparet tilbakemelding om meg. Dette er også en perfekt plass og hente litt inspirasjon hvis ønskelig. 

QT_sample album_-50.jpg

GIRA PÅ Å BOOKE MEG?

Ta kontakt

Føler du at vi kunne vært en god match og du er keen på magiske øyeblikk fra deres bryllupsdag? Ja, da er neste steget å ta kontakt med meg - klikk deg videre og fyll ut spørreskjemaet så er du godt i gang!

Om jeg er ledig på deres dato inviterer jeg dere på en kaffe enten i studio hos meg i Drammen eller over Skype. Her skal vi få muligheten til å bli godt kjent og kanskje planlegge dagen deres så godt det lar seg gjøre. 

Elisabeth+Martin_lav_-179.jpg