Hei,  jeg heter Bethine 

- og dette er min samboer Jamie!

Så utrolig hyggelig at du vil bli enda bedre kjent med meg! 

- kort fortalt står nederst på siden

DSC_3568.jpg
DSC_3799-Edit-2.jpg

Get to know me

Jeg er i 30 årene – voksen nok til å ha levd mye, men ung nok til å elske Nintendo, og ha alle konsollene gjemt under sofaen. Om jeg får tilbringe søndagene mine med å spille Zelda i armkroken til samboeren, er jeg veldig happy. 

 

Jeg vendte nylig hjem til hjembyen Drammen etter ti år med studier, reising og frilansing og i bagasjen hadde jeg en Master i Visuell Kommunikasjon. Jeg har alltid vært en kreativ sjel, og takket være min far fikk jeg fri tilgang til å krite på framkalling av film i den lokale fotobutikken i Drammen som liten jente (lenge leve 90-tallet).

DSC_3698.jpg
DSC_3888.jpg
DSC_3635.jpg

Som fotograf er jobben min å bringe fram det beste i dere - derfor er det viktig at vi er på samme bølgelengde helt fra starten av, slik at du og dine kan nyte hver eneste sekund! For meg handler ikke om kleine, unaturlige poseringer – det skal være lekent og GØY! 

 

Så, hvis du føler deg like leken og kunstnerisk som meg, og ønsker å gi minnene dine litt ekstra magi, så er jeg fotografen for deg! Liker du det du leser, tenker jeg vi er en god match, og jeg vil veldig gjerne bli kjent med deg og dere!

(For dere som foretrekker å hoppe til siste side)

Vil du/dere ha naturlige, avslappet, romantiske og tidløse bilder som vil glede dere i hver eneste dag for resten av livet, og livet til de etter dere igjen? Du/dere liker å ha det gøy og vise fram den lekne, kanskje litt barnlige siden av deg selv, helt uten skam! Jobber du med meg handler om å gå den ekstra mila, teste litt komfortsoner og å bære hjertet på utsiden.

Så, høres dette ut som noe dere vil være med på? Dere lurer sikkert på hva dette kan koste? 

Klikk deg videre og se hva jeg tilbyr.

 

READY ?

Long story short

Jeg ble tidlig voksen, og flyttet hjemmefra på dagen jeg ble myndig. Turen bar meg til Bergen, hvor jeg tilbragte nok år til å både bli vanntett og språkforvirret. Deretter tok reisen meg videre til Australia, hvor jeg fullførte en Bachelor i fotografi, før nomaden i meg fant ut at sørkysten av England var en logisk neste destinasjon.

Her fant jeg både kjærligheten og «meningen med livet», og tok derfor både engelskmannen og motivasjonen til å følge drømmen om å leve av fotografi, hjem igjen til Drammen. 

Nå jobber jeg som bryllups- og portrettfotograf i hjembyen, men reiser gjerne rundt i hele landet (og utlandet for den saks skyld!) for å dokumentere mennesker og kjærlighet i alle former og livsfaser. Jeg er også medinnehaver av Drammens råeste og mest unike studio som åpnet høsten 2019, hvor jeg driver med portrett fotografi av nyfødt, barn og familier.

 

Fotografi for meg er en evigvarende kunstform som er i stadig utvikling, på samme måte som livet, oss mennesker, våre relasjoner, alle øyeblikk og all kjærlighet. Dette er inspirasjonen som driver meg til å bestandig være sulten på å utvikle meg mer og utvide mine horisonter. Uansett oppdrag, behandler jeg det med den kjærligheten det fortjener.