Hei,  jeg heter Bethine 

- og dette er min samboer Jamie!

SÅ HYGGELIG AT DU VIL BLI BEDRE KJENT MED MEG! 

- kort fortalt står nederst på siden

_INE2438.jpg

Kjent på 1, 2 3

Jeg er i 30 årene – voksen nok til å ha levd mye, men ung nok til å elske Nintendo, og ha alle konsollene gjemt under sofaen. Om jeg får tilbringe søndagene mine med å spille Zelda i armkroken til samboeren, er jeg veldig happy. 

 

Jeg vendte nylig hjem til hjembyen Drammen etter ti år med studier, reising og frilansing - og i bagasjen hadde jeg en Master i Visuell Kommunikasjon. Jeg har alltid vært en kreativ sjel, og takket være min far fikk jeg fri tilgang til å krite på framkalling av film i den lokale fotobutikken i Drammen som liten jente (lenge leve 90-tallet).

Min reise

Jeg vokste raskt opp og flyttet hjemmefra den dagen jeg ble atten. Turen tok meg til Bergen, hvor jeg brukte nok år på å bli vanntett og språkforvirret. Så tok reisen meg til Australia, hvor jeg fullførte en Bachelor i fotografi. Etter Oz trodde nomaden i meg at sørkysten av England var min neste destinasjon. Her fant jeg kjærligheten i livet mitt og tok med meg både engelskmannen og motivasjonen jeg trengte for å følge drømmen min -å leve av lidenskapen min!!

Morten chels select142.jpg
Maja og Bernhard selected2.jpg

Siste nytt

Nå jobber jeg som bryllups- og portrettfotograf i Drammen, men jeg reiser ofte rundt i landet (og utenlands for den saks skyld!) For å dokumentere mennesker og kjærlighet i alle former og størrelser. Jeg er også medeier i Drammens råeste og mest unike studio som åpnet høsten 2019, der jeg driver portrettfotografering av nyfødte, barn og familier.

 

Fotografi er for meg en stadig utviklende kunstform som endrer seg kontinuerlig, på samme måte som livet, mennesker, våre forhold og alle øyeblikk gjør. Denne evolusjonen er inspirasjonen som driver meg til å utvikle mer og utvide horisonten. Uansett oppdrag, behandler jeg det med den kjærligheten det fortjener!

Min stil

Som fotograf er jobben min å få frem det beste i deg - så det er viktig at vi er på samme bølgelengde helt fra starten, slik at du kan nyte hvert sekund! For meg handler det ikke om små, unaturlige positurer - det skal være lekent og morsomt!

 

 

Så hvis du føler deg så leken og kunstnerisk som meg, og vil gi minnene dine litt ekstra magi, så er jeg fotografen for deg!

Liker du det du ser og tror vi er en god match?

 

Hvis ja, så vil jeg gjerne bli kjent med deg!

_INE2848.jpg
DSC_2148.jpg

Vil du/dere ha naturlige, avslappet, romantiske og tidløse bilder som vil glede dere i hver eneste dag for resten av livet, og livet til de etter dere igjen? Du/dere liker å ha det gøy og vise fram den lekne, kanskje litt barnlige siden av deg selv, helt uten skam! Jobber du med meg handler om å gå den ekstra mila, teste litt komfortsoner og å bære hjertet på utsiden.

Så, høres dette ut som noe dere vil være med på?

Dere lurer sikkert på hva dette kan koste? 

Klikk deg videre og se hva jeg tilbyr.

 

READY ?

Long story short