LEKRE HÅNDLAGDE ALBUM

- en investering du vil ha livslang glede av!

Et album er først og fremst et familieklenodium for livet og nå skal jeg fortelle deg hvorfor. Fortsatt, hver gang jeg besøker mine foreldre hjemme, så minnes jeg den berømte kjøkkenbenken bak spisebordet. (min absolutte favoritt plass som liten!) 

Først og fremst til å spise alle livets måltider, men også fordi inni denne benken lå hele min og mine foreldres barndom. Bildene var den gang framkalt, klippet og limt inn inn på store, tykke sider og gjerne med tynt silkepapir imellom som min mor alltid sa jeg måtte 'behandle som egg'. Benken var fylt til randen med album, framkalte bilder og negativer, alt pent stablet og organisert etter årstall. (Du skjønner, min mor har orden, selv der ingen kan se)

 

Uansett, poenget er at jeg har, og vil alltid sette uendelig pris på jobben min mor gjorde med å lage album om min barndom, like mye som hun elsket at mormor gjorde for henne. Til mine egne barn ville jeg nok ikke tatt med tiden til å lage et album selv, men heller legge pengene til noen som kan faget. Å ha et album er jo koselig, at du når som helst kan ta, lukte, holde, klemme og kanskje til og med felle en tåre eller to mens du dagdrømmer og mimrer over fortiden. 

 

Album er en livslang investering som ikke bare du, men som generasjoner etter deg vil ha stor glede av og som aldri vil gå ut på dato. Mine album til dere er høykvalitets printet på museums papir som aldri vil blekne eller famle over tid og hver enkelt side er tykke nok til å tåle både det ene og det andre. Det finnes også mange farger og varianter av omslags materialer, alt ifra fløyel, lin og vegansk skinn - og helt til slutt, (min favoritt detalj) at hver enkel side åpnes helt opp, som betyr at ingen bilder rammes av den kjipe midtside bretten i boka. Hvert eneste album er håndlaget med kjærlighet og bundet opp av dyktige bokbindere som holder til på et lite lokalt binderi i Europa som jeg er super stolt av å ha samarbeid med!

Så ønsker du å investere i et album? Enten det er fra bryllupet, konfirmasjonen, 1 årsdagen eller bare en enkel hylles kjærligheten i ditt liv. Hos meg kan du velge både størrelse, antall sider, papir kvalitet og fargen på omslaget. Alle album kan preges med deres personlige tittel og leveres i en nydelig håndlaget omslagsboks av samme materialer.

 

Bestill ditt album i dag eller som en gave til noen du er glad i - det sies jo at et bilde sier mer enn tusen ord,

hva tror du et album sier da?! 

Album kommer i str. 20x20, 25x25 og 30x30, alltid inkludert 10 doble sider.

Utover dette er pr doble side kr. 600,-

ALBUM STARTER PÅ KR 10.000,-

HER KAN DU LESE OM PRODUKTENE JEG TILBYR,
KLIKK DEG VIDERE FOR EN DETALJERT PRISLISTE

PRINT BILDENE DINE OG FÅ DE DIGITALE FILENE MED PÅ KJØPET!

EN BOKS FULL I MINNER

- med inntil 20 valgfrie bilder!

Bilde boksen er et magisk produkt, hvor du kan velge opptil 20 av dine bilde favoritter å få de kvalitets printet i to størrelser. Bildene er printet på et fint og matt papir, deretter laminert på kartong, for å gi tyngde og ekstra levetid. Som betyr at de ikke kan rives som et stykke papir, de blekner ikke over tid og det beste, de kan stilles ut slik som de er!

Bilde boksen er håndlaget og nydelig, perfekt som 'coffee table book' eller som en av dine favoritt bøker i hyllen på ditt personlige biblioteket. Det fineste detaljen med dette produktet, er at hver boks inneholder én liten planke i glass eller eik, som du kan stille bildene ut på. Alle bildene kan du selv ramme inn etter dere ønske (kanskje gi bort  én eller to og beholde resten selv?) eller stille ut bildene på en smal bilde list (IKEA) på veggen. Bildene i boksen kan også leveres med svart eller hvit passepartout for en enda mer klassisk look

Bildeboksen er norsk produsert på Mysen av dyktige fagfolk og kan bestilles i to størrelser; 25x25 og 28x36cm.

Du kan både velge materiale, farge og personlig preg. 

BILDEBOKS STARTER PÅ KR 10.000,-

- gi bildene det de fortjener!

ET BILDE SIER JO, MER ENN TUSEN ORD

Ikke la bildene dine 'støve bort' på en minnepenn eller på telefonen din. Vi bor alle i et hus med fire vegger, så hvorfor ikke pynte dem med de viktigste og kanskje morsomste minnene du har? Effekten av å bruke bildene hjemme er at du opplever  øyeblikkene på nytt hver gang du går forbi dem i gangen og eller i stuen. Det er også den perfekte gaven å gi bort til familie og kjære (spesielt besteforeldre elsker dette!) Personlig vokste jeg opp i et hjem fullt i minner på veggene, og selv om jeg syntes det var litt narsissistisk å ha bilder av meg selv på rommet sitt den gang da, ELSKER jeg nå hvert eneste bilde! I voksen alder setter jeg enormt stor pris alt arbeidet min mor la i a dokumenter barndommen min, så jeg kan igjen vise det til mine barn og barnebarn en gang. 

Jeg tilbyr flere forskjellige typer vegg print, både med og uten ramme i flere størrelser, og jeg kan også spesial bestille.

Innrammede Print er inkludert ramme av ditt ønske. Disse bildene er trykt på vakkert matt papir og deretter laminert for å gi mer vekt. Dette gir det ferdige produktet et eksklusivt utseende, og på grunn av denne print metoden trenger du strengt tatt ikke å ha glass i rammen. Personlig synes jeg det ser bedre ut og en ren bonus er at det fortsatt ikke vil bleke, misfarges eller forstyrres av den forferdelige refleksjonen glasset kan gi. Rammene mine er i eksklusivt tre fra både Italia og Norge, de kommer også i flere farger, størrelser og teksturer. Kommer med ferdig montert streng klar til å henge opp.

Kan bestilles i størrelsene 30x40, 50x70 og 70x100. Pris fra kr 5.000, -

Plakat Print med oppheng laget i tre er en ny favoritt av meg. Denne er perfekt å gi bort i gave, og kan printes med ditt utvalg av bilder i en nydelig bildeserie opptil 9s stk. Plakaten er trykt på tykt plakat papir og leveres med et enkel oppheng i tre som er basert på magneter som får printet til å henge rett og pent på veggen, eller du kan ramme den inn med glass. 

Kan bestilles i størrelse 30x40 eller 70x100 cm. Pris fra kr 1900, -

Rammeløse Print er trykt på samme måte som de med ramme, men montert på tykk kryssfiner og kan bestilles med ditt valg av kant for å matche ditt hjem. Disse rammeløse utskriftene er flotte å kombinere i en bildeserie og kommer med ferdig oppheng, slik at alt du trenger en en spiker i vegg til å henge den på. 

Kan bestilles i størrelsene 40x50, 50x60 og Modul M. Pris fra kr 5000, -

Hvert eneste vegg print som blir bestilt igjennom meg blir nøye ivaretatt, montert for hånd og tilslutt kvalitet sjekket av meg. Alle vegg print blir pakket godt inn i boble wrap for transport og må hentes i studioet mitt i Drammen.

Sjekk ut min detaljerte prisliste for fullversjon.

VEGGPRINT FRA KR 2000,-

- kjøp et digitalt galleri

Selvfølgelig er det mange som vil ha de digitale filene fordi de foretrekker å ha på telefonene sine for deling og sosiale medier og DERFOR vil alle kunder som bestiller produkter hos meg alltid få den digitale filen (e) i lav oppløsning inkludert med hvert produkt du printer med meg.

Det betyr at hvis du bestiller enten et vegg print eller et album med 50 bilder inni, får du alle de eneste digitale versjonene med på kjøpet. Dette er fordi jeg forstår behovet for å ha lett tilgang til bildene dine på telefonen din og å ha muligheten til å dele den med venn, familie eller bare sosiale medier (og jeg vil ikke ha noe mer enn at du skal dele og skryte av vårt arbeid til vennene dine!).

Disse jpg-filene med lav oppløsning kan deles med venner, familie og sosiale medier på en betingelse.

Som det også er skrevet i kontrakten vår før vi skyter, må jeg som fotograf gis kreditt i bildeteksten og merkes når den deles på sosiale medier. Men, disse bildene kan dessverre ikke printes opp i store størrelser. Ønsker du store vegg print kan du bestille dette hos meg, eller kjøpe høyoppløselige digitale filer. 

Høyoppløselige filer inkluderer alle private bruksrettigheter,

noe som betyr at du kan skrive ut og gjøre hva du vil privat, på ubestemt tid!

Alle digitale filer leveres i et nedlastbart galleri fra PIC-TIME med passord hvis ønskelig.

10 VALGFRIE FILER

KR 12.000,-

utover dette kr 600,- per ekstra fil.

DIGITALE BILDE FILER

Alle mine produkter er laget for å vare en livstid og for å nytes i flere generasjoner,
så det koster å investere i seg selv, men det er så absolutt verdt det!

Derfor ønsker jeg å tilby rentefritt delbetaling for alle mine kunder, som betyr at jeg manuelt vil fakturere dere valgfritt beløp til valgfri tid innenfor 3 måneder.

Vet du allerede før fotograferingen hvilke produkter du vil ha?
Så kan du gjerne betale ned produktet på forhånd på samme måte. 

Alle bestilte produkter vil bli sendt i produksjon når beløpet er betalt i sin helhet, mer info om dette får du også på bestillings timen din. 

GOT OTHER QUESTIONS? 

- I'm just one e-mail away

 

bethineelizabeth@gmail.com

NEDBETALINGSPLANER

- opptil 2 mnd rentefritt