LEKRE HÅNDLAGDE ALBUM

Her kan du lese om mine produkter og hvorfor du burde printe og nyte bildene dine!

FOR EN DETALJERT PRISLISTE

- en investering du vil ha livslang glede av!

Et album er først og fremst et familieklenodium for livet og nå skal jeg fortelle deg hvorfor. Fortsatt, hver gang jeg besøker mine foreldre hjemme, så minnes jeg den berømte kjøkkenbenken bak spisebordet. (min absolutte favoritt plass som liten!) 

Først og fremst til å spise alle livets måltider, men også fordi inni denne benken lå hele min og mine foreldres barndom. Bildene var den gang framkalt, klippet og limt inn inn på store, tykke sider og gjerne med tynt silkepapir imellom som min mor alltid sa jeg måtte 'behandle som egg'. Benken var fylt til randen med album, framkalte bilder og negativer, alt pent stablet og organisert etter årstall. (Du skjønner, min mor har orden, selv der ingen kan se)

 

Uansett, poenget er at jeg har, og vil alltid sette uendelig pris på jobben min mor gjorde med å lage album om min barndom, like mye som hun elsket at mormor gjorde for henne. Til mine egne barn ville jeg nok ikke tatt med tiden til å lage et album selv, men heller legge pengene til noen som kan faget. Å ha et album er jo koselig, at du når som helst kan ta, lukte, holde, klemme og kanskje til og med felle en tåre eller to mens du dagdrømmer og mimrer over fortiden. 

 

Album er en livslang investering som ikke bare du, men som generasjoner etter deg vil ha stor glede av og som aldri vil gå ut på dato. Mine album til dere er høykvalitets printet på museums papir som aldri vil blekne eller famle over tid og hver enkelt side er tykke nok til å tåle både det ene og det andre. Det finnes også mange farger og varianter av omslags materialer, alt ifra fløyel, lin og vegansk skinn - og helt til slutt, (min favoritt detalj) at hver enkel side åpnes helt opp, som betyr at ingen bilder rammes av den kjipe midtside bretten i boka. Hvert eneste album er håndlaget med kjærlighet og bundet opp av dyktige bokbindere som holder til på et lite lokalt binderi i Europa som jeg er super stolt av å ha samarbeid med!

Så ønsker du å investere i et album? Enten det er fra bryllupet, konfirmasjonen, 1 årsdagen eller bare en enkel hylles kjærligheten i ditt liv.

Hos meg kan du velge både størrelse, antall sider, papir kvalitet og fargen på omslaget. Alle album kan preges med deres personlige tittel og leveres i en nydelig håndlaget omslagsboks av samme materialer.

 

Bestill ditt album idag eller som en gave til noen du er glad i - det sies jo at ét bilde sier mer enn tusen ord, hva tror du et album sier da?! 

Album kommer i str. 20x20, 25x25 og 30x30, alltid inkludert 10 doble sider. Utover dette er pr doble side kr. 600,-

ALBUM STARTER PÅ KR 10.000,-

EN BOKS FULL I MINNER

- med 10 valgfrie bilder!

Bilde boksen er et magisk produkt, hvor du kan velge dine 10 bilde favoritter å få de kvalitets printet i to størrelser. Bildene er printet på et fint og matt papir, deretter laminert på kartong, for å gi tyngde og ekstra levetid. Som betyr at de ikke kan rives som et stykke papir, de blekner ikke over tid og det beste, de kan stilles ut slik som de er!

Bilde boksen er håndlaget og nydelig, perfekt som 'coffee table book' eller som en av dine favoritt bøker i hyllen på ditt personlige biblioteket. Det fineste detaljen med dette produktet, er at hver boks inneholder én liten planke i glass eller eik, som du kan stille bildene ut på. Alle bildene kan du selv ramme inn etter dere ønske (kanskje gi bort  én eller to og beholde resten selv?) eller stille ut bildene på en smal bilde list (IKEA) på veggen. Bildene i boksen kan også leveres med svart eller hvit passepartout for en enda mer klassisk look

Bildeboksen er norsk produsert på Mysen av dyktige fagfolk og kan bestilles i to størrelser; 25x25 og 28x36cm.

Du kan både velge materiale, farge og personlig preg. 

BILDEBOKS STARTER PÅ KR 8000,-

ET BILDE SIER JO, MER ENN TUSEN ORD

- gi bildene det de fortjener!

Ikke la bildene 'støve vekk' på en minnepenn eller kun ligge i mobil galleriet ditt. Vi bor alle i et hus med fire vegger,

så hvorfor ikke dekorere de med de viktigste og kanskje gøyeste minnene du har? 

Jeg tilbyr fler forskjellige vegg print, både med og uten ramme samt plakat print med oppheng.

Innrammede bilder i valgfri ramme! Bildene er printet på nydelig matt papir og deretter laminert på tykk kartong for å gi tyngde, og derfor trenger man heller ikke å ha glass i rammen. Jeg har rammer i mange varianter, farger og materialer, men du kan selvfølgelig også bestille print til egen ramme du har hjemme. Ta kontakt for pris for dette. 

Innrammede bilder kommer i str. 30x40, 50x70 og70x100. Pris fra kr 5000,-

Plakat print med oppheng er en ny favoritt hos meg. Den er perfekt å gi vekk i gave og med ditt utvalg av bilder kan jeg skape den historien du ønsker å fortelle. Plakaten er printet på tykt plakat papir og blir levert med et enkelt oppheng som er basert på magneter som får printet til å henge rett og fint på veggen. Man kan også bestille plakaten uten oppheng om man ønsker å ha den i en av mine rammer, eller en tom ramme du har hjemme. Plakaten er enten 30x40 eller 70x100 cm. Pris fra kr 1900,-

Alle print er norsk produsert lokalt på Mysen av dyktige fagfolk.

VEGG PRINT STARTER PÅ KR 1900,-

DIGITALE BILDE FILER

- kjøp et digitale galleri

Selvfølgelig er det mange som også ønsker seg de digitale bilde filene og gjerne helst til å ha på mobilen sin.

Derfor får du alltid den digitale filen (lav-oppløselig) inkludert ved hvert produkt du printer hos meg.

Disse lav-oppløselige jpg filene kan deles med venner, familie og sosiale medier.

For de som ønsker å kjøpe høy-oppløselige filer inkludert alle private bruks rettigheter.

Som betyr at man kan printe og gjøre hva man vil privat, i all uendelighet!

Bildefilene blir levert i et nedlastningsbart galleri fra PIC-TIME med passord om ønskelig.

HØYOPPLØSELIG FILER

- 8 valgfri filer

 

kr 9000,- 

utover dette kr 600,- pr fil.

NEDBETALINGSPLANER

- opptil 3 mnd rentefritt

Alle mine produkter er laget for å vare en livstid og for å nytes i flere generasjoner,

så det koster å investere i seg selv, men det er så absolutt verdt det!

Derfor ønsker jeg å tilby rentefritt delbetaling for alle mine kunder, som betyr at jeg

manuelt vil fakturere dere valgfritt beløp til valgfri tid innenfor 3 måneder.

Vet du allerede før fotograferingen hvilke produkter du vil ha?

Så kan du gjerne betale ned produktet på forhånd på samme måte. 

Alle bestilte produkter vil bli sendt i produksjon når beløpet er betalt i sin helhet,

mer info om dette får du også på bestillings timen din. 

ANDRE SPØRSMÅL?

- jeg er bare en e-post unna.