top of page

Hei,  jeg heter Bethine 

logo hvit.png

og jeg er et stolt medlem av

SÅ HYGGELIG AT DU VIL BLI BEDRE KJENT MED MEG! 

- kort fortalt står nederst på siden

Profil bilde.jpg

Kjent på 1, 2, 3

Jeg er i 30 årene – voksen nok til å ha levd mye, men ung nok til å elske Nintendo, og ha alle konsollene på display i stuen min. Om jeg får tilbringe søndagene mine med å spille Zelda og spise popcorn til frokost er jeg veldig happy. 

 

I 2018 vendte jeg til hjembyen Drammen etter over  ti år med studier, reising og frilansing - og i bagasjen hadde jeg en Mastergrad i Visuell Kommunikasjon. Jeg har alltid vært en kreativ sjel, og takket være min far fikk jeg fri tilgang til å krite på framkalling av film i den lokale fotobutikken i Drammen som liten jente (lenge leve 90-tallet).

Min reise

Jeg vokste raskt opp og flyttet hjemmefra den dagen jeg ble atten. Turen tok meg til Bergen, hvor jeg brukte nok år på å bli vanntett og språkforvirret. Så tok reisen meg til Australia, hvor jeg fullførte en Bachelor i fotografi.

 

Etter Oz trodde nomaden i meg at sørkysten av England var min neste destinasjon. Her fant jeg kjærligheten i livet mitt og tok med meg både engelskmannen og motivasjonen jeg trengte for å følge drømmen min -å leve av lidenskapen min!!

BET_4921.jpg
BET_4719.jpg

Siste nytt

Nå jobber jeg som bryllups- og portrettfotograf basert i utifra Drammen, men jeg reiser ofte rundt i landet (og utenlands for den saks skyld!) for å dokumentere mennesker og kjærlighet i alle former og størrelser. 

I 2021 kjøpte jeg og samboer vår første leilighet sammen i Drammen, her har jeg nå et nytt kontor hvor alle mine kunder blir invitert på møter og bestillings timer framover.

I 2022 ble jeg tildelt 17.plass i NM i fotografi i regi av Norsk Fotograf Forbud, her ble 3 av 6 bidrag premiert - totalt én sølv, to bronse, to hederlige omtaler og et antatt. 

Veldig stolt og ydmyk av å endelig kunne kalle meg en premiert fotograf og offisielt være i topp 20 fotografer i Norge!

Min stil

Jeg elsker varme, nøytrale toner blandet med litt dreamy og moody vibber.

Jeg bruker utallige timer i etterarbeid og til mange sin store overraskelse, så er faktisk 90% av jobben etterarbeid som sortering, redigering og design av både album, slideshow og kunde galleri. 

Som fotograf er jobben min å få frem det beste i deg - så det er viktig at vi er på samme bølgelengde helt fra starten, slik at du kan nyte hvert sekund! For meg handler det ikke om små, unaturlige positurer - det skal være lekent og morsomt, men samtidig en avslappende atmosfære!

Er det slike øyeblikk du er keen på og har lyst å gi minnene dine litt ekstra magi - så er jeg fotografen for deg!

Tror vi er en god match?  Hvis ja, så vil jeg gjerne bli kjent med deg!

BET_5302.jpg
BET_4899-Edit-2.jpg

Long story short

Vil du/dere ha naturlige, avslappet, romantiske og tidløse bilder som vil glede dere i hver eneste dag for resten av livet, og livet til de etter dere igjen? Du/dere liker å ha det gøy og vise fram den lekne, kanskje litt barnlige siden av deg selv, helt uten skam! Jobber du med meg handler om å gå den ekstra mila, teste litt komfortsoner og å bære hjertet på utsiden.

Så, høres dette ut som noe dere vil være med på?

Dere lurer sikkert på hva dette kan koste? 

Klikk deg videre og se hva jeg tilbyr.

 

READY ?

bottom of page