top of page

STUDIO FOTOGRAFERING, DRAMMEN

Da jeg mottok forespørsel om nyfødt fotografering fra mamma Pia, hadde hun en hjerteskjærende historie å fortelle.

 

Hun forteller at; "Lille Vendre Amadeo er 7 dager i dag og han er vårt lille mirakel. Vi har prøvd å bli gravide i 6 år, hatt 11 spontanaborter og ett svangerskap utenfor livmor, hvor jeg mistet min aller siste eggleder (har i et tidligere forhold også hatt 6 spontanaborter og 2 til svangerskap utenfor livmor). Vi ga nesten opp på et tidspunkt. Men ville gi det er siste forsøk.

Etter 3 IVF forsøk, var Vendre det eneste overlevende embryo av 25 egg som ble hentet ut. Vendre ble født 13.03.21 på Ringerike Sykehus. Ikke helt ukomplisert, for da han var bare 26 timer gammel ble han sendt til intensiv avdelingen på Drammen sykehus pga en infeksjon. Heldigvis, ble han frisk etter 3 dager med antibiotika og nå er familien endelig frisk, rask og fullkommen."

Med tårer i øynene skriver jeg tilbake at det ville vært en ære å fotografere lille Vendre og hans familie! 

Da mamma Pia og pappa Marius endelig kommer til studio mitt her i Drammen og det er tid for deres fotografering var stemingen spent. Ville Vendre godta å bli fotografert? Ville bildene bli fine? Hva gjør vi hvis han gråter? Hvis han ikke vil sovne? Dette er spørsmål jeg får hver gang jeg får familier inn på nyfødt fotograferinger, og hver gang sier jeg; Dette tar vi som det kommer, idag er det Vendre som bestemmer tidsskjema og det kommer til å gå kjempe fint! 

Vendre var en stjerne! Han var rolig og sov igjennom store deler av fotograferingen. Han godtok at mamma og pappa satt og slappet av i naborommet, mens vi fotograferte. Mamma hadde strikket en nydelig dress i alle regnbuens farger, fordi han er jo et regnbue barn. Både han og foreldrene har kjempet lenge for å bli en trio og nå har de nydelige bilder og et flott album med evigvarende minner som lille Vendre Amadeo kan selv vise til sine barn engang. 

bottom of page