WALL ART

Et bilde som sier mer enn tusen ord

PRINT BILDENE DINE OG VIS DE FRAM TIL VERDEN

... fordi bilden dine fortjener det

Plakatprints_lav-2.jpg

Bilder er til for å brukes og jeg er fotografen for de som vil investere i sine minner. Jeg ønsker ikke at mine kunder skal la bildene sine 'støve bort' på en harddisk eller kun ligge på telefonen din. Hvorfor ikke pryde hjemmet ditt og vise fram bildene dine stolt til hele verden, fordi det er lov å være litt narsissist ikke sant?

 

Effekten av å bruke bildene hjemme er at du opplever  øyeblikkene på nytt hver gang du går forbi dem i gangen og eller i stuen. Men det er også den perfekte gaven å gi bort til familie og spesielt besteforeldre elsker dette! 

Personlig vokste jeg opp i et hjem fullt i minner på veggene, og selv om jeg syntes det var litt rart å ha bilder av meg selv på rommet sitt den gang da, ELSKER jeg nå hvert eneste bilde! I voksen alder setter jeg enormt stor pris alt tid, penger og energi min mor la i å dokumenter barndommen min, slik at jeg nå kan vise det til mine fremtidige barn og barnebarn. 

Spørsmålet jeg ofte får på en bestillings time er hva slags print er best? 

Mine vegg print kommer i 4 forskjellige varianter; Plakat print, innrammede bilder og rammefrie kunst print. Jeg tilbyr mange størrelser, men kan også skreddersy etter deres ønske og det beste av alt - du får bildefilen du printer med på kjøpet,

Hvert eneste vegg print som blir bestilt igjennom

meg blir nøye ivaretatt, montert for hånd og tilslutt kvalitet sjekket av meg. Alle vegg print blir pakket godt inn i boble wrap for transport og må hentes i studioet mitt i Drammen.

Sjekk ut min detaljerte prisliste for fullversjon.

Best Seller

Innrammede bilder er inkludert ramme av ditt ønske.

Disse bildene er printet på vakkert matt papir og deretter laminert for ekstra tyngde. Dette gir det ferdige produktet et eksklusivt utseende, og på grunn av denne print metoden trenger du strengt tatt ikke å ha glass i rammen. Personlig synes jeg det ser bedre ut og en ren bonus er at det fortsatt ikke vil bleke, misfarges eller forstyrres av den forferdelige refleksjonen glasset kan gi.

 

Rammene mine er i eksklusivt tre fra både Italia og Norge, de kommer også i flere farger, størrelser og teksturer. Kommer med ferdig montert streng klar til å henges opp.

PRIS FRA KR 6.000, -

DSC_9004.jpg

The Simpel One

Plakat Print printes på tykt, matt papir som enkelt kan rammes inn eller henges opp med opphenget som følger med. 

Vi designer plakaten sammen og kan inneholde opptil 9 stk bilder hvis ønskelig. Brukes ofte som en "fødsels plakat" hvis vi legger inn nyfødt informasjon + deres bilde ønsker. 

 

Opphenget til plakaten er laget i treverk med magneter som får printet til å henge rett og pent på veggen.

PRIS FRA KR 2.000, -

Plakatprints_lav-5.jpg

Frameless Deluxe

Rammeløse bilder er printet på nydelig matt kunst papir og deretter montert på kryssfiner og kan bestilles med ditt valg av kant for å matche ditt hjem. Effekten av å velge ramme fritt er at det svever på veggen og gir en ekslusiv uttrykk.

 

I tillegg er disse flotte til å kombinere som bildeserie-modul. Kommer med ferdig oppheng, slik at alt du trenger en en spiker i vegg til å henge den på. 

PRIS FRA KR 3.000, -

DSC_9034.jpg

The Perfect Gift

Dette er fotografiske print som leveres i en konvolutt til å kunne ramme inn selv og perfekt til å gi i gave. Med hvert enkelt bilde som bestilles vil dere få den digitale filen med på kjøpet. 

Disse digitale filene kan printes opptil A4 størrelse på eget ansvar.

* selges kun i kombinasjon med et annet produkt. 

PRIS FRA KR 200,-

DSC_8895.jpg