top of page
Pia+Hieu_210821_lav_-529.jpg

Årskavalkade 2021

Det føles som en uke siden jeg skrev forrige årskavalkade, men her er vi altså. 2019 er nesten et tilbakelagt kapittel, 2020 banker på døra, og de siste 365 dagene har nok en gang bydd på store livsendringer, uforglemmelige eventyr, enorme utfordringer - og utrolig mye lærdom. Dette året har vært fantastisk på så mange måter! Jeg har bodd på en rorbu i Lofoten og klatret til fjelltopper for å poppe champagne med brudeparet mitt, tilbragt tre vidunderlige uker under den Australske sommersola med bryllup på rekke og rad, fotografert gamle venner, fotografert nye venner, flyttet på tvers av landet, åpnet mitt eget studio, og beriket livet med verdens nydeligste lille hund.

Samtidig har 2019 presset meg til bristepunktet (og til tider litt forbi). Jeg har lært at selv om jeg elsker jobben min, har jeg også behov for fridager med mine egne kjære.

At 80 timers arbeidsuker hele sommerhalvåret ikke er en bærekraftig måte å leve på, selv om adrenalin-rushet av å holde på med noe jeg elsker iblant forteller meg noe annet. At flere reisedøgn enn hjemmedøgn er en dårlig idè når man savner mann og hund allerede etter tre timer. At jeg presterer best for brudeparene mine når jeg husker å også prioritere meg selv. Jeg tror det er en lærdom alle som driver for seg selv må gå gjennom? Så med det i tankene, er jeg klar for et bærekraftig 2020 som gir meg muligheten til å gi 100 % til brudeparene mine, men også til dem som trenger meg hjemme. <3

2019 har bydd på over 20 lykkelige brudepar, fantastiske mennesker som jeg er så utrolig takknemlig ovenfor! Alle dere som har latt meg bli med på bryllupsfeiringene deres - tusen, tusen takk for at dere har tatt imot meg med åpne armer! Chelsea og Morten - tusen takk for grillpølser klokka tre på natta, gode samtaler og masse hundekos. Ingrid og Bo - tusen takk for bamseklemmer og følelsen av å være en av vennegjengen! Pia og Anders - tusen takk for Harry Potter-quiz-konkurranse og rødvin i stua deres. Natasha and James - for å gi meg muligheten til å reise “hjem” til Melbourne, for fantastiske cocktails i solnedgangen og for tårer og latter. Lista fortsetter, men jeg kan ikke skrive meg helt bort. Jeg setter så pris på hver og en av dere at det er vanskelig å beskrive.

I år ble også året hvor jeg realiserte drømmen om å åpne Norges første boudoirstudio. At lille Drammen har tatt SÅ godt imot et såpass ukjent konsept, er fremdeles ganske overveldende. Jeg sitter i studioet og skriver nå, og hver eneste gang jeg låser meg inn her, blir jeg varm i hjertet av å ha mitt helt eget sted, hvor kvinner får blomstre foran kameraet, bli gladere i seg selv, og får oppleve sin egen skjønnhet slik andre ser den hele tiden.

Å drive for seg selv er vanvittig givende, men iblant også like tøft. Det er lett å tvile på seg selv iblant, lure på om man er på riktig spor, om det man ønsker å gi - er noe andre ønsker å få. 2019 ble året jeg fant trygghet i at jeg har noe som kundene mine verdsetter, og den følelsen er fantastisk å kunne gripe fatt i på dager hvor tvilen kommer snikende. Jeg er så utrolig ydmyk for at jeg får lov til å gjøre det jeg elsker. Kjære alle dere som har valgt meg som fotografen deres: Dere er grunnen til at jeg lever drømmen min. Jeg skylder dere alt. TAKK!

Nå; en liite knippe favorittøyeblikk fra året som har gått.

bottom of page