top of page
FotografBethineElizabeth_Ingrid+Nicolay_221022_lav_-72.jpg

(she/her)

...og jeg er et stolt medlem av

hvit_2021_Blikkfangerne_hoved.png
2024 Artist White.png
BET_4854.jpg
Bettyblue Prague av Rune Havn-6.jpg

10 fun facts

KLARER SJELDENT Å UNNGÅ ET BRA DANSEGULV

STUDERT FOTOKUNST I AUSTRALIA & ENGLAND

AURORA ER MIN MEST SPILTE ARTIST PÅ SPOTIFY

HAR EN MASTERGRAD I VISUELL KOMMUNIKASJON

KÅRET SOM TOPP 20 FOTOGRAFER I NORGE 2021

50/50 HALLING OG "INNVIKING"


9 ÅR GAMMEL "CARLINGS-ROCKESTJERNE"

TIDLIGERE AKROBAT I DRAMMEN TURNFORENING

LIDENSKAPLIG OPPTATT AV THE LEGEND OF ZELDA

FØRSTE I HISTORIEN TIL Å DANSE POLE PÅ SVALBARD

For de interesserte

1990-barn født og bosatt i Drammen, med en far fra Hemsedal og en mor fra Nordfjord. Som skilsmissebarn fikk jeg kvantumsrabatt på strekningen Drammen-Gol, som har gjort meg til en reiseglad sjel. Jeg har like grønne fingre som min mor og takket være min far blitt en stor Nintendo entusiast. Musikk og dans er mitt krydder i hverdagen, til tross for at jeg er ingen sanger, men spotlighten, den gjør meg ingenting. Min balsam for sjelen er (som et ekte vinterbarn) minusgrader, skistøvler og svarte løyper, jeg er i et fast forhold med Hemsedal skisenter, men sier aldri nei til nye oppdagelser. 

Mitt arbeid som bryllupsfotograf beskriver jeg som ukomplisert og ærlig med et emosjonelt og lunt preg, hvor tonene er romantiske og vibbene drømmendeJeg er en sucker for øyeblikk i en filmatisk setting, som ikke er oppstilte, men vakre og usensurert. Når du ser på mine bilder vil jeg at du skal føle på den følelsen som var tilstede i det øyeblikket. Latterkrampen som sitter i kinnene, gledestårene som tørkes. Varme lange klemmer mellom to familier som blir én. Øyeblikket hvor dere sier ja til hverandre, første kyss som rette ektefolk. Alle øyeblikk, store som små, fra sommerfuglene på morgen til skåling på kvelden. Allsang, taler og  samtaler rundt middagsbordet. Kjærlighet og bryllup handler om ekte følelser og for meg så handler det om å kapre disse, og behandle de slik at du og dine kan nyte de i flere generasjoner. 

Selv om Fotograf er en ubeskyttet tittel har jeg faktisk endel utdanning i bagasjen. Du spør meg hvorfor? Nei, altså jeg elsket faktisk å studere og jeg elsket å kunne kombinere det med å reise! Hadde det ikke vært for at jeg måtte hjem til Norge for enda en bryllups sesong, så hadde jeg nok blitt boende Down Under den dag i dag. 

  • Fotofagskolen ved Norges Kreative i Bergen 

  • Bachelor of Art ved Deakin University, Melbourne

  • Master of Visual Communication ved Solent University, UK

Jeg har holdt foredrag på Europas største konferanse Way Up North for bryllupsfotografer hele to ganger, og her er en av introduksjons videoene som ble vist på storskjem på Bio Oko for nesten 400 kollegaer fra hele verden. 

CLIENT

LOVE

Nora+Andreas_06.-08.05.22_lav-815.jpg

GLIR RETT INN I SELSKAPET!

 

Vi kunne ikke været mer fornøyd med vårt valg av Bethine til å forevige minnene fra bryllupshelgen vår.

Ingen av oss er spesielt glade i å bli tatt bilde av, men Bethine er bunnsolid og så erfaren at dette ble glemt allerede få minutter inn i forlovelsesfotograferingen.

Hun er sprudlende blid og glir inn i selskapet nesten som en gjest slik at få merker det faktisk er en fotograf til stede og det bærer også bildene preg av!

Anbefales på det sterkeste!

Nora + Andreas

BRYLLUPSHELG PÅ HOTEL CONTINENTAL, OSLO

Mia+Jan_141023_BogstadgårdOslo_FotografBethineElizabeth7928.JPG
Mia+Jan_141023_BogstadgårdOslo_FotografBethineElizabeth7933.JPG

KLEIN FORAN KAMERA?

NO WORRIES - I GOT YOU!

Derfor tilbyr jeg en par fotografering i forkant av bryllupet som bonus til alle mine heldags brudepar. Her kan kan "trene" på den store dagen eller bare skravle over en kaffekopp! Å bli fotografert er alltid litt kleint de første 10 min, men til slutt vil dere føle at jeg er et naturlig element til deres lille duo. På den måten vil jeg føles føles mer som en venn på den store dagen. En venn med kameraer i begge hender og et stort smil om munnen! En venn som tar kontroll og ansvar når det trengs og gjør alt for de beste bildene - og samtidig gi dere muligheten til å slappe 100% av og nyte dagen til det fulleste. 

MOMENTS ARE THE NEW PORTRAITS and...

I PROMISE YOU, THEY'll BE YOUR FAVORITES

3ting

DU KANSKJE IKKE VISSTE?

Karoline+Joachim_060523_ShareOslo_FotografBethineElizabeth15.JPG

Mer enn bare bilder

- og med det mener jeg at jeg fotograferer bryllupsdagen din ikke bare slik den så ut, men også hvordan den føltes. Følelsene, forventningene, latteren, tårene, klemmene, kyssene, ja du skjønner greien. Mitt mål for dere som mitt brudepar er at dere skal ha muligheten til å gjenoppleve følelsen av bryllupsdagen hver gang dere titter på bildene deres. Jeg vil være der dere er, men også der dere ikke er. Jeg vil blande meg inn i blant favoritt menneskene deres og dokumentere dagen fra så mange perspektiv som mulig! 

MAMMA MIA!

GIFTE DEG I UTLANDET?

Ønskeliste

ITALIA

PORTUGAL

ISLAND

FRANKRIKET

TA KONTAKT FOR PRIS TILBUD

FotografBethineElizabeth_Eline+Kent300722_lav_-549.jpg
bottom of page