top of page

RÅ, EKTE & NATURLIGE BRYLLUPSBILDENE

For de

FOTOGRAF I DRAMMEN & HEMSEDAL

BRYLLUPSFOTO

La oss snakke om 

OG LA OSS SKAPE NOE MAGI SAMMEN!

HVA KAN DU FORVENTE Å FINNE SVAR PÅ HER?

Hei og velkommen til siden Bryllupsfoto, dette er plassen for deg som skal gifte deg og er på jakt etter en bryllupsfotograf, og er interessert i å lese om priser, prosessen og tilbakemeldinger fra tidligere brudepar. Du kan også la deg bli inspirert av arbeidet mitt og bli enda litt bedre kjent med meg som bryllupsfotograf. Mitt mål er at når du har scrollet deg igjennom denne siden, så skal du være overbevist om at jeg tar jobben min på største alvor, at jeg er like investert i alle mine brudepar og at hvis dere legger deres tillit i mine hender vil dere ikke angre et sekund! Så når det er sagt, har du noen ytterligere spørsmål så er jeg kun en liten e-post unna.

HVORFOR ER BRYLLUPSFOTO EN VIKTIG INVESTERING?

Tro det eller ei, bryllupsdagen vil gå så fort at dere vil huske hvert eneste sekund, men la oss være ærlig det blir på et tidspunkt for mange inntrykk å ta inn. Derfor er min jobb som fotograf å være overalt, slik at dere kan kose dere i øyeblikket og være trygg på at jeg leverer alle de beste bildene fra livets beste dag.

LA MEG FORTELLE DERES HISTORIE!

På bryllupsdagen ønsker jeg at dere skal "glemme" at jeg er tilstede. Jeg vil at dere skal danse, le, gråte, omfavne hverandre og kjenne på kjærligheten i rommet. Jeg vil at dere skal bære følelsene på utsiden av kroppen og la meg kjenne litt på de. På den måten vil jeg fange deres historie på den mest autentiske måten, med bilder som vil ta dere tilbake i tid til livets beste dag, igjen og igjen og igjen!

Victoria+Erik_230923_NorskfolkemuseumBygdøy_FotografBethineElizabeth7893.JPG
Victoria+Erik_230923_NorskfolkemuseumBygdøy_FotografBethineElizabeth7895.JPG
FotografBethineElizabeth_vic+erik_230923_wix-714.jpg

Psst... Long story short

Er dere på jakt etter en fotograf som gir dere både tryggheten til å nyte øyeblikket og alle de beste bildene til å gjenoppleve livets beste dag igjen og igjen? Ja, da er du på rett plass! 

BRYLLUPSFOTOGRAF ER EN INVESTERING MAN HAR GLEDE AV LIVET UT,

DERFOR ER DET VIKTIG Å FØLGE MAGEFØLELSEN NÅR MAN BOOKER!

CLIENT

LOVE

PÅ DANSEGULVET ER HUN ER ENER!

 

Hun ivaretok oss både før og på vår store dag så til de grader. Skuldrene senket seg og vi nøt hvert minutt.

Bethine tar kontroll over situasjoner i løpet av dagen og hjelper til der det trengs. Vi er så ekstremt takknemlig for den jobben hun har gjort.

 

Allerede dagen etter bryllupet kom det smakebiter på bildene - så helt fantastisk ut! Hun var en naturlig del av bryllupsdagen, fanget alle øyeblikkene og var 100% tilstede.  

 

Vi anbefaler fotograf Bethine Elizabeth på det varmeste!

Tor-Gunnar + Alice-Katrine

GORINES VERTSHUS I DYREPARKEN

FotografBethineElizabeth_TG+K_051122_lav_-277.jpg