top of page

I DEG SELV

nico eger_album-32.jpg

OG FÅ DINE DIGITALE versjoner 

FotografBethineElizabeth_album portretter_høy_.jpg

BILDENE DINE

DSC_9001.jpg

MED PÅ kjøpet!

Invester

Print

p+h_album__-30.jpg

PRODUKTER JEG TILBYR

ALBUM

ALBUM

- skap deres eget klenodium

Etter jeg flyttet vekk hjemme ifra var det alltid én ting jeg gledet meg til med å komme hjem - og det var sitte med beina i kors på gulvet og bla i familie albumene. Jeg kommer fra en familie hvor alt  ble dokumentert og tatt vare på, så for hver gang jeg graver meg igjennom skattekistene fylt til randen med minner finner jeg alltid noe nytt. 

 

Bildene den gang var tatt analogt, deretter framkalt, klippet og limt inn inn på store, tykke sider og gjerne med tynt silkepapir imellom som min mor alltid sa jeg måtte 'behandle som egg'. Albumene var alltid store, tunge og veldig skjøre, men ga meg alltid den samme gleden hver gang jeg blåste av støvet for å gå down memory lane.

FotografBethineElizabeth_album portretter_høy_-16.jpg
c+ø album_lav-33.jpg

Et album er er klenodium, selvom det ikke  er laget av verken ekte gull eller sølv - men minnene i albumet er "gode som gull". Personlig vil jeg alltid sette uendelig pris på jobben min mor gjorde våre album, like mye som hun elsket at mormor gjorde det samme for henne. Men la oss være realistiske,  mange vil nok ikke, den dag i dag brukt de samme timene på å lage sitt eget klenodium, men heller legge pengene til noen som kan faget.

Å eie et album er ikke bare koselig, men så innmari verdifullt. At du når som helst kan ta, lukte, holde, klemme og kanskje til og med felle en tåre eller to mens du drømmer deg bort - det kan man ikke sette en prislapp på. 

Et album er en evigvarende investering som ikke bare du, men som generasjoner etter deg vil ha stor glede av og som aldri vil gå ut på dato. Mine album til dere er høykvalitets printet på museums papir som aldri vil blekne eller famle over tid og er ment for å vare i 100 år! Et album er ment til å vises fram, og ikke ligge gjemt bort i en kjøkken benk, eller støvet vekk på en harddisk. Derfor tilbyr jeg mange design muligheter til mine album slik at du enkelt kan bruke albumet som en del av ditt hjem og interiør. Du kan velge mellom fler materialer og farger til omslaget av albumet, blant annet fløyel, lin og skinn, i tillegg til en personlig inngravering. 

Min absolutt favoritt detaljer om disse albumene sett bort ifra at de varer i 100 år, er at hver enkel side printes utfallende som betyr at siden åpnes helt opp og ingen bilder rammes av den kjipe midtside bretten i boka. Hvert eneste album er håndlaget med kjærlighet og bundet opp av dyktige bokbindere som holder til på et lite lokalt binderi i Europa som jeg er super stolt av å ha samarbeid med!

FotografBethineElizabeth_album portretter_høy_-2.jpg

THE TRIFORCE

30 x 30 cm
14 dobbeltsider (28 sider)
Vi designer albumet sammen basert på deres ønsker 
Valgfri inngravering i gull, sølv eller kobber
Valgfritt covermateriale i skinn, vegansk skinn, fløyel eller lin

NOK 14.000,-

THE ZELDA

25 x 25 cm
12 dobbeltsider (24 sider)
Vi designer albumet sammen basert på deres ønsker 

Valgfri inngravering i gull, sølv eller kobber
Valgfritt covermateriale i skinn, vegansk skinn, fløyel eller lin

NOK 12.000,-

THE LINK

20 x 20 cm
10 dobbeltsider (20 sider)
Vi designer albumet sammen basert på deres ønsker 

Valgfri inngravering i gull, sølv eller kobber
Valgfritt covermateriale i skinn, vegansk skinn, fløyel eller lin

NOK 10.000,-

Ekstra dobbelside: NOK 600,-
Foreldre kopi: NOK 4.000,-
Spesial designet oppbevarings boks: NOK 1000,-

PROSSESSEN

... av å designe et album gjør vi sammen, jeg er her for å guide dere! Denne prosessen kaller jeg for en After wedding date og den foregår hjemme hos meg på mitt kontor, servert med kaffe og det som skulle være ønskelig. I forkant vil dere ha fått tilsendt galleriet deres, hvor dere skal velge ut x antall bilder dere vil bruke i designet. Deretter vil jeg ta utgangspunkt i disse, samt budsjettet og designe et utkast til oss som vi kan se på sammen. 

For en After wedding date setter jeg av 3 timer, på den tiden skal vi ha klart å:

  • Se igjennom første utkastet

  • Gjøre endringer

  • Se igjennom andre utkastet

  • Gjøre justeringer

  • Godkjenne tredje og siste utkast

  • Velge album størrelse, papir type, cover materiale og tittel

  • Spise, kose oss og mimre over dagen vi tilbrakte sammen

FotografBethineElizabeth_album portretter_høy_-16.jpg
FotografBethineElizabeth_album portretter_høy_-16.jpg

Min album leverandør ligger i Polen og heter QT Albums, jeg er også ambassadør for de som jeg er veldig stolt av. QT er en liten familie bedrift som faktisk er blitt ledende i Europa  innen album, binderi og print. Jeg velger alle mine leverandører med omhu og til tross for lang reisevei for produktene mine produseres de i et klimavennlig miljø hvor de ansatte blir verdsatt slik de fortjener. Hovedgrunnen til at jeg velger å samarbeide med QT er fordi de setter kvalitet like høyt som meg, deres album er laget for å vare en livstid, om ikke lenger! Jeg har selv tatt bokbinderi faget under mastergraden min og det er virkelig ikke en lett jobb og for å binde opp en bok til perfeksjonisme krever ekte håndarbeid og masse kjærlighet!

Alle album sendes alltid til mitt kontor for en siste kvalitetskontroll før den enten kan hentes av dere eller sendes videre til deres ønsket adresse. For å holde mitt eget klima avtrykk nede bestiller jeg album inntil 4 ganger i året, men generell produksjons tid pr album er ca 4 uker. 

Jeg bestiller kun produkter som er betalt i sin helhet og jeg tilbyr både online design prosess og rentefri nedbetaling inntil 3 måneder. 

PRINT

KUNST PRINT

- ferdig innrammet eller klare til å rammes inn på egenhånd

Bilder er til for å brukes og jeg er fotografen for de som vil investere i sine minner. Jeg ønsker ikke at mine kunder skal la bildene sine 'støve bort' på en harddisk eller kun ligge på telefonen din. Hvorfor ikke pryde hjemmet ditt og vise fram bildene dine stolt til hele verden, fordi det er lov å være litt narsissist ikke sant?

Effekten av å bruke bildene hjemme er at du opplever  øyeblikkene på nytt hver gang du går forbi dem i gangen og eller i stuen. Men det er også den perfekte gaven å gi bort til familie og spesielt besteforeldre elsker dette! 

Personlig vokste jeg opp i et hjem fullt i minner på veggene, og selv om jeg syntes det var litt rart å ha bilder av meg selv på rommet sitt den gang da, ELSKER jeg nå hvert eneste bilde!

brudepar 2022.jpg
ingrid+nicolai veggprint.jpg

Print og forstørrelser kan bestilles via mail eller på en bestillingstime på mitt kontor i Drammen. En bestillingstime er gratis for alle mine kunder og her vil du kunne se, ta og føler på produkt sampler, samt jeg jeg vil hjelpe deg å gjøre gode valg for dine bilder. 

Jeg bestiller kun produkter som er betalt i sin helhet og jeg tilbyr rentefri nedbetaling inntil 3 måneder. 

FRAMED ART PIECE

ART PRINT

POSTCARD PRINTS*

20 x 25 cm     -     NOK 4.000,-
30 x 40 cm     -     NOK 5.000,-
40 x 60 cm     -     NOK 7.000,-
50 x 70 cm     -     NOK 8.000,-
70 x 100 cm    -    NOK 10.000,-

30 x 40 cm     -     NOK 1.000,-
50 x 70 cm     -     NOK 1.500,-
70 x 100 cm    -    NOK 2.000,-

10 x 15 cm     -     NOK 200,-
20x 30cm     -     NOK 400,-

 

FRA NOK 6.000,-

FRA NOK 1.000,-

FRA NOK 200,-

*selges kun i kombinasjon med andre produkter

Alle priser er inkludert matchende digitale filer, levert i et nett galleri med mulighet for nedlastning

amanda+fredrik veggprint.jpg
FILER

DIGITALE FILER

- for deg som vil printe egne bilder i all evighet

Visste du

... at det er digitale versjoner inkludert i alle mine produkter?

Alle vil jo ha de digitale filene for å ha på telefonene til å del med familie og sosiale medier.  DERFOR er det slik at alle kunder som bestiller produkter hos meg vil alltid få de digitale filen(e) i web format inkludert med hvert produkt du printer med meg.

Jeg selger ikke web filer som et produkt aleine. 

album.jpg
FotografBethineElizabeth_album portretter_høy_-17.jpg

Det betyr at hvis du bestiller enten et vegg print eller et album med 50 bilder inni, får du alle de digitale versjonene med på kjøpet. Bildene er i et web format først og fremst til deling, men kan også enkelt printes opptil A4 størrelse - men fotografen tar ikke ansvar for resultatet. 

Så for deg som vil kjøpe filer med alle private rettighet -ja, da er høyoppløselige filer det du trenger! Disse filene inkluderer alle private bruksrettigheter, noe som betyr at du kan skrive ut og gjøre hva du vil privat, på ubestemt tid!

Alle digitale filer leveres i et nedlastbart galleri fra

PIC-TIME med passord hvis ønskelig.

HØYE DIGITALE PRIS PAKKER

Hele galleriet (inntil 50 filer)          NOK 15.000,-
20 valgfrie filer                                  NOK 9.000,-
15 valgfrie filer                                   NOK 8.000,-
10 valgfrie filer                                  NOK 7.000,-
5 valgfrie filer                                    NOK 6.000,-
Pris per fil utover dette                   NOK 600,-

bottom of page