top of page

OG FÅ DIGITALE VERSJONER MED PÅ KJØPET

nico eger_album-32.jpg
FotografBethineElizabeth_album portretter_høy_.jpg

INVESTER I DEG SELV
PRINT BILDENE DINE

PRODUKTER JEG TILBYR

01

02

03

album p+h_.jpg
ALBUM

ALBUM

- skap deres eget klenodium

Etter jeg flyttet vekk hjemme ifra var det alltid én ting jeg gledet meg til med å komme hjem - og det var sitte med beina i kors på gulvet og bla i familie albumene. Jeg kommer fra en familie hvor alt  ble dokumentert og tatt vare på, så for hver gang jeg graver meg igjennom skattekistene fylt til randen med minner finner jeg alltid noe nytt. 

 

Bildene den gang var tatt analogt, deretter framkalt, klippet og limt inn inn på store, tykke sider og gjerne med tynt silkepapir imellom som min mor alltid sa jeg måtte 'behandle som egg'. Albumene var alltid store, tunge og veldig skjøre, men ga meg alltid den samme gleden hver gang jeg blåste av støvet for å gå down memory lane.

FotografBethineElizabeth_album portretter_høy_-16.jpg
c+ø album_lav-33.jpg

Et album er er klenodium, selvom det ikke  er laget av verken ekte gull eller sølv - men minnene i albumet er "gode som gull". Personlig vil jeg alltid sette uendelig pris på jobben min mor gjorde våre album, like mye som hun elsket at mormor gjorde det samme for henne. Men la oss være realistiske,  mange vil nok ikke, den dag i dag brukt de samme timene på å lage sitt eget klenodium, men heller legge pengene til noen som kan faget.

Å eie et album er ikke bare koselig, men så innmari verdifullt. At du når som helst kan ta, lukte, holde, klemme og kanskje til og med felle en tåre eller to mens du drømmer deg bort - det kan man ikke sette en prislapp på. 

Et album er en evigvarende investering som ikke bare du, men som generasjoner etter deg vil ha stor glede av og som aldri vil gå ut på dato. Mine album til dere er høykvalitets printet på museums papir som aldri vil blekne eller famle over tid og er ment for å vare i 100 år! Et album er ment til å vises fram, og ikke ligge gjemt bort i en kjøkken benk, eller støvet vekk på en harddisk. Derfor tilbyr jeg mange design muligheter til mine album slik at du enkelt kan bruke albumet som en del av ditt hjem og interiør. Du kan velge mellom fler materialer og farger til omslaget av albumet, blant annet fløyel, lin og skinn, i tillegg til en personlig inngravering. 

Min absolutt favoritt detaljer om disse albumene sett bort ifra at de varer i 100 år, er at hver enkel side printes utfallende som betyr at siden åpnes helt opp og ingen bilder rammes av den kjipe midtside bretten i boka. Hvert eneste album er håndlaget med kjærlighet og bundet opp av dyktige bokbindere som holder til på et lite lokalt binderi i Europa som jeg er super stolt av å ha samarbeid med!

FotografBethineElizabeth_album portretter_høy_-2.jpg

THE TRIFORCE

THE ZELDA

THE LINK

30 x 30 cm
14 dobbeltsider (28 sider)
Vi designer albumet sammen basert på deres ønsker 
Valgfri inngravering i gull, sølv eller kobber
Valgfritt covermateriale i skinn, vegansk skinn, fløyel eller lin

NOK 14.000,-

25 x 25 cm
12 dobbeltsider (24 sider)
Vi designer albumet sammen basert på deres ønsker 

Valgfri inngravering i gull, sølv eller kobber
Valgfritt covermateriale i skinn, vegansk skinn, fløyel eller lin

NOK 12.000,-

20 x 20 cm
10 dobbeltsider (20 sider)
Vi designer albumet sammen basert på deres ønsker 

Valgfri inngravering i gull, sølv eller kobber
Valgfritt covermateriale i skinn, vegansk skinn, fløyel eller lin

NOK 10.000,-

OPPGRADERINGER

Ekstra dobbelside: NOK 600,-
Foreldre kopi: NOK 4.000,-
Spesial designet oppbevarings boks: NOK 1000,-

PRINT

KUNST PRINT

- ferdig innrammet eller klare til å rammes inn på egenhånd

Bilder er til for å brukes og jeg er fotografen for de som vil investere i sine minner. Jeg ønsker ikke at mine kunder skal la bildene sine 'støve bort' på en harddisk eller kun ligge på telefonen din. Hvorfor ikke pryde hjemmet ditt og vise fram bildene dine stolt til hele verden, fordi det er lov å være litt narsissist ikke sant?

ingrid+nicolai veggprint.jpg

Print og forstørrelser kan bestilles via mail eller på en bestillingstime på mitt kontor i Drammen.

En bestillingstime er gratis for alle mine kunder og her vil du kunne se, ta og føler på produkt sampler, samt jeg jeg vil hjelpe deg å gjøre gode valg for dine bilder. 

brudepar 2022.jpg

Effekten av å bruke bildene hjemme er at du opplever  øyeblikkene på nytt hver gang du går forbi dem i gangen og eller i stuen. Men det er også den perfekte gaven å gi bort til familie og spesielt besteforeldre elsker dette! 

Personlig vokste jeg opp i et hjem fullt i minner på veggene, og selv om jeg syntes det var litt rart å ha bilder av meg selv på rommet sitt den gang da, ELSKER jeg nå hvert eneste bilde!

amanda+fredrik veggprint.jpg

FRAMED ART PIECE

ART PRINT

POSTCARD PRINTS*

20 x 25 cm
30 x 40 cm 
40 x 60 cm
50 x 70 cm
70 x 100 cm

NOK 4.000.-
NOK 5.000,-
NOK 7.000,-
NOK 8.000,-
     NOK 10.000,- 

30 x 40 cm 
50 x 70 cm
70 x 100 cm

NOK 1.000,-
NOK 1.500,-
NOK 2.000,-

10 x 15 cm 
20x 30cm 

 

NOK 200,-
NOK 400,-

fra NOK 6.000,-

fra NOK 1.000,-

NOK 200,-

*selges kun i kombinasjon med andre produkter

Alle priser er inkludert matchende digitale filer, levert i et nett galleri med mulighet for nedlastning

FILER

DIGITALE FILER

- for deg som vil printe egne bilder i all evighet

Visste du, at det er digitale versjoner inkludert i alle mine produkter?

Alle vil jo ha de digitale filene for å ha på telefonene til å del med familie og sosiale medier.  DERFOR er det slik at alle kunder som bestiller produkter hos meg vil alltid få de digitale filen(e) i web format inkludert med hvert produkt du printer med meg.

Jeg selger ikke web filer som et produkt aleine. 

FotografBethineElizabeth_album portretter_høy_-17.jpg
album.jpg

Det betyr at hvis du bestiller enten et vegg print eller et album med 50 bilder inni, får du alle de digitale versjonene med på kjøpet. Bildene er i et web format først og fremst til deling, men kan også enkelt printes opptil A4 størrelse - men fotografen tar ikke ansvar for resultatet. 

Så for deg som vil kjøpe filer med alle private rettighet -ja, da er høyoppløselige filer det du trenger! Disse filene inkluderer alle private bruksrettigheter, noe som betyr at du kan skrive ut og gjøre hva du vil privat, på ubestemt tid!

Alle digitale filer leveres i et nedlastbart galleri fra

PIC-TIME med passord hvis ønskelig.

HØYE DIGITALE PRIS PAKKER

Hele galleriet (inntil 50 bilder)
20 valgfrie filer
15 valgfrie filer
10 valgfrie filer
5 valgfrie filer
Pris pr fil utover dette

NOK 15.000,- 
NOK 9.000,-
NOK 8.000,-
NOK 7.000,-
NOK 6.000,-
NOK 600,-

bottom of page