top of page
Mia+Jan_141023_BogstadgårdOslo_FotografBethineElizabeth7910.JPG

MiaElise+Jan Andreas

OSLO RÅDHUS 21.07.23 & LÅVEFEST HJEMME PÅ JANSRUD 29.07.23

Da Thea og Eirik tok kontakt med meg om deres bryllupsdag så skriver de at de har forelsket seg i Oslo rådhus og ville gifte seg der, men at festen skal holdes noen dager senere på bygda, nærmeste sagt hjemme på gården Jansrud, barndomshjemmet til brudgommen. Denne typen bryllup over to forskjellige dager er det sjelden jeg får, men jeg elsker det! Tenk at jeg fikk henge med disse to superstjernene og feire deres kjærlighet hele to ganger på én måned - elsk! Thea og Eirik beskriver seg selv som et gammelt ektepar. Selv synes de det er litt søt og tenker at det er fordi de er litt ertende, kjenner hverandre veldig godt og har veldig omsorg for hverandre. Dette er også inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha hatt ærend av å tilbringe bryllupsdagene med dem. 

Dagen for rådhus seremoni er her og Thea og Eirik kommer gående hånd i hånd til rådhuset sammen. Thea i selvsydd kjole for anledningen, blå sko, veske og bukett, minimalistisk, moderne og perfekt for rådhuset spør du meg! Kun den nærmeste familien møtte opp og deltok på seremonien før de samlet seg for asiatisk tapas på en koselig liten vinbar kalt Becco i Oslo. Jeg og brudeparet tok en liten omvei til vinbaren for noen portretter langs Oslo's gater og herre min som jeg elsker å fotografere gatelangs i Oslo. Vi ruslet fra Oslo rådhus til Victoria Terrasse, videre over Universitetsplassen og endte opp i Tullipasasjen som var inngangen til vinbaren hvor resten av gjengen møtte oss. 

Dagen for låvefest og bryllupsmiddag startet i barndomshjemmet til bruden i Eidskog i Innlandet. Her gjorde brudeparet seg igjen klare sammen (elsk på dette), hvor vi fikk kjøre en rålekker Cadillac rundt i området for del to av bryllups portrettene. Thea har selvfølgelig sydd brudekjole nummer to selv og pakket en liten piknik kurv som vi hadde med oss på kjøretur. Disse bildene taler for seg og tro det eller ei, vi hadde 30 minutter til råde da vi kun stoppet på veien til Jansrud, hvor hele familien stod klar for å ta imot brudeparet. Gården på Jansrud har blitt ryddet og ordnet til tidenes bryllupsfest og gården var helt fantastisk fint pyntet med utendørs bar, kjøkken, nymalt utedo og her kunne folk feire kjærligheten tre dager til ende! 

Dette var en av mine favoritt bryllup i 2023, så har derfor stilt Thea og Eirik et par spørsmål om bryllupet som du gjerne må lese litt lenger ned på siden, hvis du er interessert i å lese.

Vinbar Oslo: Becco
Brudekjoler: Selvsydd av bruden
Kaker: Ingelsrud Konditori, dette drives av søskenbarnet til Eirik.
Maten: Matmakeriet, dette drives av Stig Jacobsen på nabogården.
Musikk og underholdning på låvefesten: Ole Kristian Ruud 

bottom of page