top of page

TO-DAGERS BRYLLUP PÅ LANGESUND BAD, STATHELLE SOMMEREN 2022.

Bryllups helgen til Eline & Kent ble tilbrakt på Eline sin barndoms plass Langesund og fy så nydelig det er der. Langesund Bad er virkelig en plass jeg vil reise tilbake å dokumentere kjærligheten! Helgen startet med grillfest og bading i fjæra på fredags kvelden, alle gjestene reiste hit og bodde på hotellet. 

Noe av det jeg elsker mest med Eline og Kent sitt bryllup er selvsagt kjole valget til Eline - har du sett noe så magisk og nydelig? En dus rosa tyll kjole, som jeg personlig synes matchet Eline helt perfekt! Brudeparet ordnet seg med sine forlovere i hvert sitt bygg på området og Eline hadde en liten first look med sin far som kjørte til kirken. Der var alle kjente og kjære samlet til vielse i Langesund Kirke og kanskje den vielsen jeg har opplevd med flest barn - som oppførte seg altså helt utmerket! De satt i samlet lag på første rad med deres lille datter i spissen. For hun skulle nemlig overrekke ringene til mamma og pappa. Sist gang vi møttes på forlovelses fotograferingen var hun i magen til mamma og nå var hun brudepike! 


Fra vielsen kjørte vi til kysten og Langesund Fyr med brudeparet og forlovere for en liten session i havgapet. Solen står høyt på himmelen, så brisen fra sjøen og litt champagne var akkurat det vi trengte nå! Middagen ble holdt i storsalen i hovedhuset og for et nydelig lokale! Når solnedgangen nærmet sprang vi ut og ned igjen til fjæra og tok oss gode 15 minutter til å ta noen bilder - so worth it! Ikke bare fordi det er solnedgang og nydelige omgivelser, men også fordi etter en lang middag og mange taler så er det digg for brudeparet og få litt tid for seg selv, trekke pusten og ta inn alle inntrykk. 
På vei opp fra fjæra ble vi møtt av alle gjestene på terrassen hvor festen ble kickstartet utendørs, under åpen himmel, stjerneskudd og brudeparets første dans - kunne ikke vært en bedre avslutning spør du meg!


 

bottom of page