top of page

FORLOVELSESFOTOGRAFERING HÅNDBAKT, TØYEN.

Når Elisabeth og Frode booket meg til sitt bryllup la de ikke skjul på at de (som mange) ikke er vant med å bli fotografert og ser på seg selv om ikke-fotogene-mennesker(!?). Vel, la meg si at etter vår første
kaffe-date, så la de hånden på hjertet, endret mening og gledet seg offisielt til å gjøre det hele igjen på bryllupsdagen - musikk i mine ører!

Det var mye om og men når det kom til hva vi skulle gjøre på deres forlovelses fotografering, men vi endte meg å gjøre det enkelt; over en kaffe kopp, i et hyggelig nabolag omgitt av lukten av kanelboller! Håndbakt ligger på Tøyen, med nydelig vinduslys og den kosligste atmosfæren - og ja, vi er omringet av en stappfull kafé tro det eller ei. 
Vi startet vår meg å plukke opp samtalen fra Teams møte vårt et par måneder tidligere og jeg hadde tatt med meg et visning album som de kunne titte på. De stilte meg spørsmål og vi la en foreløpig slagplan for den store dagen før vi bestilte kanelboller og plasserte oss i vinduskarmen. 

En av de tingene jeg alltid sier til brudepar foran kamera er at de for all del IKKE skal titte på meg, om jeg ikke sier navnet deres. Fokuser på hverandre, ha kun øyen for hverandre eller omgivelsene rundt dere og hold dere i noen form for bevegelse hele tiden. Ta på hverandre, stryk, omfavn, kyss, klem og vis kroppsspråket til din bedre halvdel. Sammen skal dere lage en boble som jeg skal titte inn i, og husk at dere er to, len deg på den andre om ting føles klein. Kleint er en faktor jeg liker faktisk, for det får fram det naturlige ved oss tro det eller ei! Utenom dette sier jeg overraskende lite og jeg lar magien utspille seg naturlig. 

Når vi trekker utendørs gir jeg de klare instruksjoner på å gå en vei, holde hender, dra i hverandre, hvordan løfte hverandre og hvor paraplyen (når det regner) ser best ut på bilde. Men mest av alt skal det føles lekent og naturlig. Jeg gir dem én instruks og lar de tolke den på sin måte. Sånn føles jeg at bildene gir en følelse av at øyeblikket er ekte, ærlig og personlig. 

Du kan enkelt se hvor 
varm i trøya Elisabeth og Frode ble, fra de første bildene i vinduskarmen til å stå sammen ute i regnet. Ren magi i min øyne og it's all them! 

 

bottom of page