top of page
Jon+Norvald_220723_HøymagasinetOslo_FotografBethineElizabeth7761.JPG

Jon + Norvald

HØYMAGASINET, OSLO JULI 2023

Jon og Norvald er to sosiale, livsglade ja-mennesker som jeg var så heldig å få dokumentere da de endelig skulle gi hverandre sitt ja!
Deres ønske var at bryllupet deres ble en minnerik, morsom fest og selvfølgelig en feiring av kjærligheten! Det ble ikke bare en fest, men to, så da kan vi vel kalle det en festival tenker jeg. Det var virkelig en fryd og en ære å få være en flue på veggen deres i hele to dager sommeren 2023.
Jon er Drammens gutt og Norvald er ifra nord, så store deler av bryllupet ville reise til hovedstaden for å være med på årets feiring, så derfor åpnet de hjemmet sitt på Frogner for pre-party fredagen før bryllupet. En perfekt mulighet for å samle familien som endelig skal forenes! 

Selve bryllupsdagen startet med solskinn hjemme på Frogner og Pride flagget vaier stolt i vinden! Jon og Norvald hadde samlet sine 6 forlovere til sjampanje frokost og forberedelser, som jeg synes var en nydelig måte å starte dagen på. Deretter kler Jon og Norvald seg begge i nydelige blå Beverage Company Dresser er fra Mond og fester på hverandre knapphullsblomster fra Kreativ Flora og Nils Normann Iversen. 

Værgudene hadde både og å by på denne dagen, så det drypper relativt godt i det vi skal reise videre til Høymagasinet for utendørs vielse - men det stoppet ikke disse to solstrålene eller fotografen selv som alltid har paraplyer til rådighet. Vielsen ble holdt utenfor Høymagasinet i et telt og startet med ABBA - Gimmie, gimmie, gimmie på full guffe på anlegget når forlovere og brudgoms paret kommer dansene inn - legendarisk spør du meg!
Rett ifra vielsen ruslet vi først rundt på Festningen for gruppebilder før vi satt oss på Café Skansen for en drikkepause, før Jon, Norvald og jeg hev oss i en taxi til London pub og regnbue gaten i Oslo. For det er her Jon og Norvald møttes for første gang, så selvfølgelig måtte vi innom her for noen portrettbilder i regnet med paraplyen på slep. 

Når vi ankom Høymagasinet igjen hadde koret til Norvald stilt seg opp for å ønske de velkomne og Norvald er ikke vond å be for å stå i front og underholde gjestene før Kvæfjordkaken ble kuttet og solen endelig tittet fram igjen! Middag og fest ble holdt inne på Høymagasinet og ble kickstartet med en polonese igjennom hele salen og underholdningen fortsatt utover kvelden med en real kreativ toastmaster som sang og diktet om hver eneste taler som skulle si noen ord til brudgoms paret. Middagen toppet seg da selveste Skrellex tok rommet med storm og her taler både bilder og video (laget av meg) for seg selv - for en opplevelse og for et råskinn Skrellex er! Middagen gikk sømløst inn i en real fest med både Skrellex i spissen, ABBA slagere på rekke og rad og en selv koreografert bryllups tango av Jon og Norvald.

Det var en inntrykksfull, danseglad og energisk fotograf som satt seg i en taxi hjem til Drammen 02:00 den kvelden. Tusen tusen takk for tilliten, festen og kjærligheten Jon og Norvald - dere er fantastiske! 
 

bottom of page