top of page

TRE-DAGERS BRYLLUP I DEN SVENSKE SKJÆRGÅRDEN PÅ KOSTERØYENE, SOMMEREN 2022.

Jo og Jake, eller Johanna og Jakob som de egentlig heter, når de skulle planlegge sitt bryllup var det viktig å finne en plass som kunne samle familiene både fra Sverige og Norge. Da var valget enkelt på øyen Koster, en liten båttur fra Strömstad som også har direkte ferje fra Sandefjord, Norge. 

Jeg var så heldig å tilbringe denne nydelige bryllupshelgen med en Blikkfangerne kollega Manne fra Film By Madsen sjekk ut hans nettside her og filmen fra denne helgen her. Hvis du ikke er overbevist om at videograf er verdt pengene etter den filmen, så vet ikke jeg!

Helgen startet med velkomst middag og ekte svensk midtsommer fest ute under åpen himmel fredag kveld. Lørdagen gjorde Jake og Jo seg klare hver for seg, og Jake rakk til og med å ta med gutta på båttur i skjærgården. Etter forberedelser gjorde Jo seg klar for en first look med sin pappa, mens Jake og alle gutta i brudefølget tok hver sin sykkel og syklet mot kirken, mens alle damene fikk kjøre i det kjente Koster toget - for en legendariske måte å frakte alle gjestene?! Kirken på Kosterøyene er liten og sjarmerende, og med et digers gjeste følge fylte vi kirken til randen med både jubel og konfetti! 
I hver vår golfbil kjørte vi videre ut til andre siden av øyen for å ta bilder med forlovere og poppe en flaske champagne, men vi møt prisen fra havet og solen som varmet på kinnet. 

Ved ankomst tilbake fra fotografering stod alle gjestene og tok imot Jo og Jake utenfor middags lokalet, her tok vi gruppebilder før vi satte oss til bord for en nydelig middag med uendelige mange GØYE taler og innslag! Heldig for oss avsluttet middagen i perfekt timing med solnedgangen, så vi ruslet ut bak hovedhuset og tok oss en dans på svaberget - dette er nok den mest intense og magiske solnedgangen jeg har vært med på! Har du sett noe så nydelig?! Enda bedre på filmen til Manne, så sjekk den ut hvis du ikke allerede har gjort det. 

Deretter skiftet Jo til fest antrekk og kicket i gang festen utendørs på samme plass hvor bryllupet startet på fredagen, og her danset alle og spiste kake til langt på natt. 

 

bottom of page