top of page
Miriam+Frode_040921_lav_-251.jpg

Miriam + Frode

PANORAMA HOTEL & RESORT, STEINSLAND


Da Miriam og Frode kontaktet meg for bryllups foto og sa de ville ha forlovelses bildene tatt på fjellet var jeg solgt!
Miriam og Frode har vært kjærester og samboere i en evighet, de er nå bosatt i Bergen og foreldre til to nydelige jenter. De er to lekne, eventyrlystne og ekstremt omsorgsfulle personer, og skal nå endelig feire kjærligheten med storstilt 3 dager bryllup til høsten. September kom og jeg hoppet på flyet til Bergen.

Hele bryllupet ble holdt på Panorama hotel og resort i havgapet på Steinsland utenfor Bergen. For en magisk plass! 
Fredagen ble brukt til samling av alle gjestene til beach party og grillings til langt uti de seneste natte timene. Det var stjerneklart, fullmåne og overraskende varmt til å være en september natt. 

Brudeparet hadde hver sin leilighet på område og gjorde siste finpuss på antrekkene med sine forlovere før vielsen i solveggen på terrassen til hoved bygget. Tenk at vi fikk nydelig sommervær hele helgen i september, i Bergen!? Det var en nydelig human etisk vielse med familie og venner og etter min mening med årets desidert beste utgang! Miriam og Frode hadde ikke bare delt ut konfetti til gjestene som ble kastet i luften, men på anlegget gikk Rihanna på full guffe med Please Don't Stop The Music som naturligvis fikk alle til å danse! Miriam og Frode danset nedover den røde løperen og rett bort til champagne bordet og kuttet kaken - LOVE IT! 

Etter sukker suget er mettet ruslet vi rundt på området for bilder og video. Jeg var så heldig å jobbe sammen med KyFilms denne dagen, som kom kjørende natt til lørdag fra Stavanger. Miriam og Frode er friluftsmennesker og som forlovelses bildene vi tok på fjellet, skulle selvfølgelig brudebildene ha litt 'mountain vibes'. De tok på hver sin ryggsekk (fylt med champis og godis) og ruslet hånd i hånd opp mot utsikten. Her bruset brudgommen flaksen så godt at videografen måtte rygge unna, men FOR noen episke bilder det ble!! 

Videre var det middag med mange nære og kjære talere, det var høy latter og tårer som trillet, altså Miriam og Frode er bare noen helt nydelig mennesker og er så heldige som har så mange fine folk rundt seg. 
Kvelden ble avsluttet med en liten kvelds fotografering på stranden før brudeparet imponerte alle med koreografert dans som åpnet dansegulvet som holdt på til frokosten ble servert. 

Tusen takk Miriam og Frode for at dere valgte meg til deres store dag, dere er to stk helt fantastiske mennesker og jeg er så glad for at jeg var den som fikk dokumentere deres kjærlighets historie!

bottom of page