top of page

Personverns erklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Fotograf Bethine Elizabeth sine nettsider, som er Bethine Elizabeth juridiske navn slik det er registrert i Brønnøysundregisteret. Fotograf Bethine Elizabeth - jeg - er behandlingsansvarlig for informasjonen som hentes inn på mine nettsider.

Innsamling av kundeopplysninger via nettside

Fotograf Bethine Elizabeth samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato, personnummer eller kredittkortinformasjon.

Jeg kan hente inn følgende informasjon fra deg:

  • Ditt fulle navn

  • Telefonnummer

  • E-postadresse

Jeg innhenter kun denne informasjonen dersom du gir den til meg i et av mine kontaktskjemar på nettsiden. Det er frivillig å gi fra deg denne informasjonen. Dersom du ikke gir fra deg informasjonen, kan det hende at jeg ikke kan kontakte deg eller yte de tjenestene du har etterspurt.

Formålet med innhenting av informasjonen er å kunne kontakte deg i forbindelse med din forespørsel til Fotograf Bethine Elizabeth, eller å sende deg informasjonen som er relevant for din å gi deg god service. 

 


 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjonen jeg innhenter fra deg i forbindelse med din forespørsel, lagres i Gmail.

Informasjonen din er alltid beskyttet av passord.
 

Hvordan slettes informasjonen?

Informasjonen slettes dersom du ber meg om å gjøre det.

Hvordan deles informasjonen din?

 Jeg selger, bytter eller leier ikke bort dine personopplysninger til andre.

Samtykke

Ved å kontakte meg via et kontaktskjema, samtykker du til at jeg kan kontakte deg basert på informasjonen du har gitt meg.

Cookies

Innhentes for å forstå bruken av nettstedet samles det inn informasjon om IP-adresse ved besøk av nettstedet. Informasjonen kan inneholde, men er ikke begrenset til, geografisk lokasjon, browserinformasjon, hvilke sider du besøker. Informasjonen blir brukt i Google Analytics. Jeg gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen av siden min.

Innsamling av kundedata

Dersom du velger å inngå et kundeforhold, vil vi signere en kontrakt gjennom tjenesten Studio Ninja, som blir din kundeportal. Her vil jeg lagre ditt navn og din e-post-adresse. Du vil også få muligheten til å gi meg ytterligere informasjon gjennom et spørreskjema. Informasjonen du velger å gi fra deg der, blir lagret i Studio Ninja.
Studio Ninja sin personvernerklæring finner du her

Eksempler på informasjonen som kan bli hentet inn med ditt samtykke:

  • Navn og alder på de som skal fotograferes

  • Type oppdrag

  • Adresse

Annen informasjon som blir lagret er dine bestillinger/ordre.

Jeg kan bruke underleverandører til å levere bildefiler til deg. For å levere bildefiler til deg, bruker jeg tjenesten Pic-Time. Dine bilder, ditt navn og din e-post kan bli lagret i dette systemet. Jeg bruker underleverandører til å produsere dine ferdige produkter dersom du kjøper print. Velger du å få disse tilsendt direkte hjem til deg, vil underleverandøren få tilgang på din adresse.

bottom of page