Personvern Erklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger


Denne personvernerklæringen gjelder for Fotograf Bethine Elizabeth (org.nr. 918 726 527), som er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på dette nettstedet: www.fotografjoachimsen.no.

Personopplysninger som behandles
Fotograf Bethine Elizabeth samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes;
– Navn
– Post- og/eller fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan innhentes informasjon?
Vi samler inn opplysninger gjennom skjema for å abonnere på nyhetsbrev. Vi tar også vare på opplysninger du sender oss via e-post. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel;
– Når du gjør et kjøp på nettsiden
– Ved påmelding til arrangementer som f.eks. kurs, workshops og foredrag
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes:
– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Hvordan lagres informasjonen?
Opplysningene lagres i vårt faktureringssystem Fiken
.

Hvordan slette opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å sende e-post til bethineelizabeth@gmail.com.

Vi utleverer ikke informasjonen din
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men vi kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av oss.

Du har rettigheter
Du kan kreve innsyn i personopplysningene om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Fotograf Bethine Elizabeth ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.